Pia Lovrič na zaključni prireditvi Tenis Slovenije prejela več priznanj

Na tradicionalni zaključni prireditvi Tenis Slovenije so se v ljubljanskem Siti teatru zbrali igralci in igralke, sodniki, predstavniki teniških klubov in drugi ljubitelji tenisa. Ob koncu sezone so prejeli priznanja za letošnje teniške in druge dosežke za leto 2019.

Med teniškimi igralkami in igralci, ki so na zaključni prireditvi Tenis Slovenije prejeli priznanja za njihove dosežke v letu 2019, je tudi 17-letna Domžalčanka Pia Lovrič, ki je prejela največ priznanj, in sicer je prejela priznanje za najvišje uvrščeno igralko na lestvicah TS (priznanje za najboljšo mladinsko igralko), skupaj z Živo Falkner sta si z uvrstitvijo med najboljših sedemdeset mladink sveta razdelili nagrado za izjemne dosežke, Pia pa je bila izbrana tudi za Petrolov up leta.

Za Pio, ki trenira pod vodstvom Igorja Ogrinca, je letošnja sezona fenomenalna, prvič pa je zaigrala tudi na profesionalnih turnirjih ITF. Priznanja Teniške zveze Slovenije pa so vsekakor na mestu in dobra popotnica za prihajajočo sezono, v katero je že zazrta. Seveda bomo njeno teniško pot redno spremljali tudi na našem portalu. Čestitke Pii za uspešno sezono in prejeta priznanja!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Igor Ogrinc

Tagi