Pester teden za članice in člane Kluba borilnih veščin Domžale

Klub borilnih veščin Domžale je članice in člane ta teden organiziral kar nekaj dogodkov. Teden so začeli z rednim letnim Občnim zborom kluba, na katerem so med drugim razglasili tudi naj športnike kluba za leto 2017. V torek so na skupnem treningu gostili Blaža Potočnika, aktualnega evropskega in svetovnega kickboxing prvaka težke kategorije, v sredo pa so na predavanju gostili dr. Mateja Tuška, enega najbolj priznanih športnih psihologov na svetu.

Člani Kluba borilnih veščin Domžale so se v ponedeljek, 26. februarja 2018, zbrali v prostorih Krajevne skupnosti Dob, kjer je potekal 15. Občni zbor kluba. Na občnem zboru so zbrani najprej prisluhnili poročilom organov kluba za leto 2017 ter planu dela za leto 2018, nato pa so razglasili naj športnike kluba za leto 2017. Naj rekreativna športnica je postala Kristina Pavlič, naj rekreativni športnik Andrej Vodlan, naj tekmovalki Gaja Šalamun in Gaja Hribar, naj tekmovalec Jan Gajšek, naj članica Teja Mihelčič in naj člana Matija Lipovšek in Blaž Leban. Ob tej priložnosti se Klub borilnih veščin zahvaljuje Krajevni skupnosti Dob, da so jim prijazno odstopili svoje prostore za izvedbo občnega zbora. Prav tako se klub zahvaljuje Gostišču Trojane, Pizzeriji Kapra ter Tabuju za priboljške, ki so si jih privoščili po končanem rednem delu občnega zbora.

V torek, 27. februarja 2018, so članice in člani Kluba borilnih veščin Domžale na skupnem treningu gostili Blaža Potočnika iz Kickboxing kluba Črni panter Kranj, aktualnega evropskega in svetovnega kickboxing prvaka težke kategorije. Skupaj z njim in njegovo ekipo so se na prijateljskem treningu pomerili v sparingu. V sredo, 28. februarja 2018, pa je Klub borilnih veščin Domžale na predavanju gostil dr. Mateja Tuška, enega najbolj priznanih športnih psihologov na svetu, ki na svojih predavanjih vedno rad doda kakšno anekdoto, s katerimi naredi predavanja še bolj zanimiva.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Klub borilnih veščin Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi