Oskar Drobne, NK Kalcer Radomlje: “Želimo postaviti nov zgodovinski mejnik kluba”

Radomljani bodo prvi spomladanski krog pričeli na domačem terenu. Pred današnjim srečanjem nam je Oskar Drobne zaupal podrobnosti o pripravljalnem obdobju ter o samem pričetku spomladanskega dela.

Nekdanji odličen napadalec je Radomljane prevzel pred letošnjo sezono. Moštvo je doživelo marsikatero spremembo, saj je odšlo večina nogometašev. S tem se je pričela nova era Radomelj z Drobnetom na čelu. Po jesenskem delu tako Radomljani zaostajajo le štiri točke za prvouvrščenim Koprom, imajo odprto vso pot do finala Pokala Slovenije in se med drugim borijo še v MNZ Pokalu.

Tokrat nam je Oskar najprej zaupal nekaj več o samem pripravljalnem obdobju: ”Pripravljalno obdobje smo oddelali zadovoljivo. Fantje so pokazali veliko želje in volje. Veseli dejstvo, da smo ohranili strukturo moštva kljub odhodu Varge.

45–letni Celjan nam v nadaljevanju zaupa kadrovanje v zimskem prestopnem roku: ”Kot že rečeno, veseli smo, da smo uspeli zadržati samo okostje moštva. Ob tem smo dodali izkušenost s Štromajerjem ter nagajivost in energičnost s Kregarjem.” Prihaja spomladanski del v katerem se Radomljani borijo kar na treh frontah: ”Spomladanski del bo za nas izjemno naporen. Borimo se na treh frontah in sicer v prvenstvu, pokalu ter MNZ pokalu. Čaka nas zahtevna naloga. Kljub zahtevni nalogi pa verjamem v moštvo. Želimo postaviti nov zgodovinski mejnik kluba!

Zato vsi navijači, starši, otroci vabljeni v soboto, 7. marca 2020, ob 15.00 v Športni park Radomlje. Radomljani bodo v napornem spomladanskem ritmu potrebovali bučno podporo iz tribun. Vabljeni, da postanete tudi vi del te pravljice!

Avtor: NK Kalcer Radomlje; Foto: Manca Hvalič

 

Komentarji uporabnikov
Tagi