ODŠTEVAMO: Do pokalnega obračuna manj kot 20 dni

Za ekipama članic in deklet U17 ŽNK Radomlje je mesec dni priprav, v sklopu katerih se na igriščih Športnega parka Radomlje potijo najmanj 5x tedensko, saj so poleg treningov do danes odigrala tudi tri pripravljalna srečanja.

Trener Milomir Mandić in njegov pomočnik Peter Kristan, vseskozi budno spremljata napredek in pripravljenost njunih varovank. Po številčnih treningih, testiranjih, pripravah v hrvaški Istri, pripravljalnih obračunih, se počasi namreč približuje konec bazičnega dela priprav s katerim naj bi dekleta končala z zaključkom tega tedna.

Sledi uigravanje in tehnično-taktični del, kjer bosta trenerja poleg treningov, tudi s pomočjo treh prijateljski obračunov, preizkušala taktične zamisli in poskrbela, da bodo dekleta na najboljši možni način pričakala prvo srečanje – obračun v polfinalu pokala NZS, v nedeljo, 13.3.2016 v Ankaranu.

Veseli tudi dejstvo, da so se vsa dekleta ekipe U17 in novopečeni Radomljanki, odlično vklopile v ekipo in bodo velika dodana vrednost in kvaliteta. Več kot uspešno pa se na zelenice vračajo vse poškodovane igralke z izjemo Manje Rebolj (kateri želimo čim prejšnjo vrnitev) in v kolikor ne bo prišlo do kakšnih novih poškodb, bomo pokalno srečanje pričakali v popolni in optimalni postavi, prvič po šestih mesecih (30. avgustu 2015 – op.a.)!

Mi se srečanja že veselimo in komaj čakamo drugo marčevsko nedeljo, ko se bodo tudi naši navijači in podporniki v lepem številu odpravili v Ankaran in glasno navijali ter vzpodbujali naša dekleta.

VSI ZA ŠAMPIONKE RUMENE!!!

Avtor: Uroš Juračič; Foto: ŽNK Radomlje
Tagi