Odprtje sezone drsanja v Domžalah

Za vse ljubitelje zimskih športov, še prav posebej pa drsanja na ledu, bo to enkratna novica. Danes popoldne je bilo na pokritem drsališču v Športnem parku Domžale, odprtje sezone drsanja.

Vsi ljubitelji drsanja boste sedaj na ledeni ploščadi zamenjali kotalkarje in igralce In line hokeja. Odprtje sezone drsanje so se udeležili tudi župan Občine Domžale Toni Dragar, podžupanja Andreja Pogačnik Jarc in direktor Zavoda za Šport in rekreacijo Domžale mag. Janez Zupančič, ki se sicer niso drsali, so pa budno spremljali prve drsalce na ledu in spregovorili nekaj spodbudnih besed drsalcem. Upravitelj drsališča Peter Korošec pa je za uvod poskrbel, da so se na drsališču predstavile drsalke in drsalci Kotalkarsko – drsalnega kluba Stanka Bloudka Ljubljana, ki so prikazali svoje veščine na ledu.
In ker je danes ravno Miklavžev večer, tudi ni šlo brez njega. Tako je Miklavž s svojim spremstvom obiskal drsališče in obdaril z darili prve drsalke in drsalce.

Kot so nam povedali na Zavodu za šport in rekreacijo Domžale, bo drsališče v Športnem parku Domžale odprto predvidoma do konca februarja 2014. Obiščete ga lahko od ponedeljka do petka, od 15. do 19. ure, ob sobotah, nedeljah in praznikih pa od 10. do 19. ure. Drsanje pa bo brezplačno za vse občane občine Domžale.

Pa veliko užitkov na drsalkah!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar, Video: Miro Pivar
Tagi