Odličen kickboxer Marjan Bolhar bo v Torontu branil šampionski pas

Po natanko letu dni se odličen kickboxer Marjan Bolhar iz Kluba borilnih veščin Domžale ponovno odpravlja v Toronto (Kanada), kjer bo potekalo Ameriško odprto kickboxing prvenstvo. Marjan pa se tja odpravlja branit šampionski pas wako, ki ga je osvojil lani.

Med 5. in 7. junijem 2015, bo v kanadskem Torontu potekal Torontoprosupershow. Gre za veliki ameriški spektakel, kjer se bodo športniki pomerili v različnih športnih disciplinah, med drugim tudi v kickboxingu. Marjan Bolhar član -79 kg, letos brani šampionski pas wako (šampiona si lahko ogledate na plakatu organizatorja). Prvenstva pa se bo udeležil kot edini Slovenec, reprezentant Kickboxing zveze Slovenije. Več informacij o prvenstvu najdete TUKAJ.

Da spomnimo. Lani se je Marjan kot edini slovenski predstavnik udeležil Ameriškega odprtega kickboxing prvenstva, ki je potekalo med 30. majem in 1. junijem v Torontu v Kanadi. Tam pa se mu je z odličnimi borbami uspelo uvrstiti v finale, kjer je v težki borbi premagal Williama Powella in tako več kot zasluženo osvojil prvo mesto in za nagrado prejel tudi šampionski pas.

Istočasno bo v Riminiju v Italiji potekal Svetovni pokal v kickboxingu, ki se ga bodo udeležili nekateri člani iz Kluba borilnih veščin Domžale in državni reprezentanti: Petra Žejavac članica -60 kg , Hana Mihelčič mladinka -50 kg , Jan Gajšek mladinec7član +80 kg.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: WAKO 2015 North American
Tagi