Ob zaključku sezone drsanja Spomladanski ples na Drsališču Domžale

Pomlad že trka na naša vrata, saj zima že pakira svoje kovčke in se počasi poslavlja od nas. Z njo se poslavljajo tudi vse zimske radosti in športne aktivnosti, med njimi tudi drsanje na Drsališču Domžale, ki bo konce tedna zaprl svoja vrata. Še preden pa bodo zaklenili vrata drsališča, se bodo od zime in drsanja poslovili s Spomladanskim plesom na drsalkah, ki bo v soboto, 4. marca 2017, od 17. do 20.30 ure. Drsanje bo možno še dan kasneje v nedeljo, nato pa boste lahko svoje drsalke postavili v kot oziroma v omaro.

»Za nami je pestra drsalna sezona na Drsališču Domžale, kjer smo skozi vso zimo pridno drsali, ustvarjali, plesali in tekmovali na drsalkah. Spremljali smo lahko od pustnega plesa, drsanja v ritmih glasbe iz 80-ih let, zimske pravljice, hokeja na drsalkah, pa do ustvarjalne razstave na temo zimskih športov, ki so jo pripravili najmlajši«, so o drsalni sezoni in spremljajočem programu na domžalskem drsališču povedali na Zavodu za šport in rekreacijo Domžale.

Ker pomlad že pridno trka na naša vrata in ker led počasi izgublja svoj čar, se bo ta konec tedna še zadnjič drsalo v Športnem parku Domžale. Od zime in drsanja se bomo poslovili s Spomladanskim plesom na drsalkah, ki bo v soboto, 4. marca 2017, od 17. do 20.30 ure. »Brez skrbi, drsate lahko še tudi v nedeljo, potem pa … počasi obujemo pohodne čevlje in športne copate in drsalke za nekaj toplih mesecev postavimo v kot.«

Na Zavodu za šport in rekreacijo Domžale že pripravljajo številne spomladanske in poletne rekreativne aktivnosti, ki jih bodo izvajali v naslednjih tednih, začenjajo pa že v ponedeljek, 6. marca z rekreacijo na prostem za vse. Več o tem – kmalu!

Se vidimo to soboto na drsalkah!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Arhiv Domžalca, Zavod za šport in rekreacijo Domžale
Tagi