Novosti tudi pri ženski ekipi Calcit Volley: prihaja Ana Marija Vovk

V poletnih tednih ne počivajo niti v ženskem taboru Calcit Volley. Napovedali so že, da bo ekipa glede na preteklo sezono v dobršni meri ostala nespremenjena, prišlo pa bo nekaj sveže moči. Prva v vrsti je Ana Marija Vovk, reprezentančna sprejemalka.

Vovkova je nazadnje branila barve Formule Formisa, pred tem pa je bila med leti 2015 in 2018 pomemben člen prvakinj iz Maribora. Je tudi stalna članica slovenske reprezentance, prav zato bo njeno poletje zelo kratko. Avgusta jo namreč čaka evropsko prvenstvo na Poljskem. Kljub vsemu Vovkova že pogleduje v prihajajočo klubsko sezono. »Z mislimi sem v kamniški sredini nekako po malem že vse od konca pretekle sezone. Igranja v Kamniku se res veselim, pričakujem kakovostne treninge z ekipo, upam, da bom prikazala svojo najboljšo igro, računam pa tudi na lovoriki,« ni nič kaj skromno dejala mlada Mislinjčanka, ki v Kamnik prihaja za najmanj dve sezoni.

Za nadaljevanje kariere v Kamniku se je odločila tudi odlična Kanadčanka Lucille June Charuk, prav tako še vedno ostaja gonilna sila Kamničank, Olivera Kostić. Po poškodbi se bo v igro vrnila Katja Mihevc, z izjemo Eve Pogačar, ki se seli v Italijo, pa bodo pri Calcit Volleyju ostale tudi vse druge odbojkarice.

Avtor: Calcit Volley; Foto: Klemen Brumec

 

Tagi