Nogometni klub Domžale in Anina zvezdica nadaljujeta z akcijo ”November je mesec Anine zvezdice”

Nogometni klub Domžale in Anina zvezdica še naprej s skupnimi močmi pomagata socialno ogroženim družinam. Po uspešni akciji, ki so jo izvedli 7. novembra pred tekmo z Gorico, bodo hrano z daljšim rokom uporabe zbirali tudi pred naslednjima domačima tekmama članskega moštva Nogometnega kluba Domžale.

Prva bo že to soboto, 24. novembra ob 16:00 proti Celju, druga pa v sredo, 28. novembra ob 18:00 proti Mariboru. Vsak obiskovalec, ki bo s seboj prinesel najmanj dva izdelka hrane z daljšim rokom uporabe, bo prejel brezplačno vstopnico za posamezno tekmo.

Navijači NK Domžale, so se že na prvo akcijo, ki so jo izvedli 7. novembra, odlično odzvali na pobudo in prinesli za kar 20 paketov hrane, ki jo je ustanova Anina zvezdica že namenila socialno ogroženim družinam.

Vabljeni, da se pridružite naslednji akciji NK Domžale in Anini zvezdici ter s svojim prispevkom pomagate ljudem v stiski. Poskrbimo, da bo Anina zvezdica zasijala mnogim ljudem, ki potrebujejo pomoč.

Posebna gostja dogodka bo priznana slovenska pevka Brigita Šuler, ki bo med polčasom tekme premierno odpela pesem z naslovom ''Podaj mu svojo dlan,'' ki je posvečena prav poslanstvu Anine zvezdice.

Več informacij najdete na spletni strani www.nk-domzale.si

Avtor: Miha Ulčar; Foto, video: NK Domžale
Komentarji uporabnikov
Tagi