Zmagovita vrnitev trenerja Javornika

Dobljani z 2:0 odpravili Krko, zmago podarili poškodovanemu kapetanu Kunstlju

Minuli krog je postregel z izjemnim nastopom članske ekipe NK Roltek Dob, ki jo v nadaljevanju prvenstva ponovno vodi Jernej Javornik, “Modri” pa so v uvodni tekmi 13. kroga 2. SNL v Športnem parku Dob pri Domžalah gostili ekipo NK Krka iz Novega mesta ter jo ugnali z 2:0, oba gola pa je dosegel Žiga Repas.

Dobljani so prikazali odlično nogometno predstavo, v vratih »Modrih« pa je ponovno blestel Matic Čretnik. Z novimi tremi točkami so se na prvenstveni lestvici 2. SNL zavihteli tik pod vrh in že “dihajo za ovratnik” sosedom iz Radomelj, saj za njimi zaostajajo “le” 3 točke. Zmago so Dobljani podarili poškodovanemu kapetanu Klemenu Kunstlju in mu zaželeli čim hitrejše okrevanje.

“Prva tekma po petih mesecih ni pokazatelj točnega stanja naše ekipe. Fantom čestitam za zmago, mislim, da so odigrali odlično tekmo. Po prikazani igri smo bili boljši nasprotnik in zmaga je zasluženo ostala doma”, je na kratko komentiral tekmo strateg domačih, Jernej Javornik.

V vratih »Modrih« pa je ponovno blestel Matic Čretnik.

Kot že zapisano v uvodu, so Dobljani z osvojenimi 31. točkami skočili na 2. mesto v 2. SNL, v naslednjem krogu pa odhajajo na prvo letošnje gostovanje in sicer v Bilje, kjer se bodo prihodnjo soboto, 27. marca 2021, ob 15.uri pomerili s tamkajšnjo ekipo ND Bilje.

Čestitke ekipi in strokovnemu štabu za zmago!

13. krog 2. SNL:
NK ROLTEK DOB : NK KRKA NOVO MESTO 2 : 0 (1 : 0)FT
Repas Žiga (33′, 49′)
Sodniki: Ponis Roberto (glavni sodnik)
Vidali Manuel (1. pomočnik)
Habibović Adis (2. pomočnik)
Delegat NZS: Hotko Viktor

Avtor: Gregor Horvatič, Press NK Roltek Dob; Foto: Lado Vavpetič

Tagi