Zaključni piknik ŽNK Radomlje s proglasitvijo častnega člana kluba

Zaključni piknik igralk, trenerjev, članov in podpornikov ŽNK Radomlje, je bil zadnje dejanje jubilejne sezone 2021/22, od katere so se poslovil s tradicionalnim zaključnim piknikom, na katerem se je vodstvo kluba zahvalilo vsem, ki so v zadnjem letu na kakršenkoli način pomagali pri rasti rumenosrčne zgodbe.

Ob desetletnici delovanja Ženskega nogometnega kluba pa je bil proglašen tudi častni član kluba. Predsednica Andreja Leskovšek McQuarrie je v imenu izvršnega odbora ŽNK Radomlje podelila plaketo Tonetu Završanu, ki je bil pred desetimi leti eden od ustanovnih članov društva. Legendi radomeljskega nogometa so ob desetletnici delovanja rumenosrčne sredine izrekli zahvalo in priznanje za dolgoletno podporo ter pomoč pri razvoju in napredku kluba.

Predsednica Andreja Leskovšsek McQuarrie in častni član Tone Završan.

Trenerji vseh selekcij in krožkov na okoliških šolah, prostovoljci in člani vodstva kluba so prejeli zahvalo za rumenosrčno požrtvovalnost v sezoni 2021/22, klub pa se je s priložnostnim priznanjem zahvalil tudi podjetjem, ki so v zadnjih 12 mesecih stala ob strani desetletnemu projektu.

Ženski nogometni klub Radomlje.

Ob družabnem dogajanju so bili opravljeni tudi sestanki klubskih selekcij, na katerih so trenerji igralkam in staršem predstavili načrte za prihajajočo sezono. Le-ta se s prvimi ligaškimi tekmami pričenja že sredi avgusta, še pred tem pa bodo dekleta opravila nekajtedenske priprave.

Zahvala vsem, ki so v zadnjem letu na kakršenkoli način pomagali pri rasti rumenosrčne zgodbe.

Klub se v pričakovanju novih tekmovalnih izzivov vsem še enkrat zahvaljuje za podporo v minuli sezoni.

Več fotografij je dostopnih tukaj

Avtor: ŽNK Radomlje, Foto: Tomaž Strgar/ŽNK Radomlje

Tagi