Zaključene priprave vseh selekcij ŽNK Radomlje

Ženski nogometni klub Radomlje je minuli teden izkoristil za priprave klubskih selekcij v Kranjski Gori oziroma Cerknici. Članska ekipa je nekaj dni vadila na Notranjskem, na Gorenjsko pa so se odpravile selekcije DU13, DU15 in DU17.

“Cilj priprav je bil, da se dekleta čimbolj spoznajo in povežejo kot ekipa ter da pred pričetkom lige odpravimo še zadnje pomanjkljivosti v igri. Poleg petih dobro oddelanih treningov sta ekipi DU15 in DU17 odigrali tudi prijateljski tekmi s fanti Jesenic U13 in U15,” je po pripravah mlajših selekcij dejala Monika Drobnič, ki je ob Karmen Ulbin, Mariki Prošek in Marku Jordanu vodila treninge v Kranjski Gori.

Rumenosrčne so imele na Gorenjskem odlične pogoje za delo, ob odlično pripravljeni zelenici pa jim je služilo tudi vreme. Kar enajsterica Radomljank se je sicer že naslednji dan po vrnitvi s priprav pridružila kadetski reprezentanci Slovenije, ki v tem tednu gostuje v Bosni in Hercegovini.

Članska ekipa je formo pred novimi preizkušnjami pilila v Cerknici, kjer je uvodoma premagala selekcijo FC Postojna U15, nato pa se je dobro kosala tudi s člansko ekipo NK Cerknica. Aljaž Gornik, strateg članske ekipe, se je v imenu kluba zahvalil Tomažu Mivcu in Samu Žnidaršiču iz NK Cerknica pa tudi Roku Krajcu, direktorju Gostišča En Krajcar, ter celotnemu osebju gostišča.

“Piko na i odličnim pripravam so dodala naša dekleta, ki so poskrbela za izjemno delovno vnemo, odlično vzdušje ter največji možni profesionalni nivo dela. Vrhunec priprav je bil petkov večerni trening, ki so ga oddelala za čisto ‘desetko’,” še pravi trener rumenih. Gornik je po pripravah prepričan, da bo ekipa z največjim veseljem sprejela in opravljala vse izzive, ki jih bo prinesla sezona 2021/22.

Članice Radomelj prva preizkušnja čaka že v četrtek, ko bodo v Velesovem lovile uvrstitev v polfinale Ženskega pokala Slovenije, v tem tednu pa bosta aktivni tudi selekciji DU15 in DU17.

Avtor: ŽNK Radomlje; Foto: ŽNKR Radomlje

 

Tagi