Z roko v roki za slovenske družine

Nogometni klub Domžale in Truhoma nadaljujeta s sodelovanjem! V pričakovanju novih tekmovalnih izzivov in pred začetkom prazničnega obdobja se je odprl nov projekt s poudarkom na zbiranju sredstev za nakup paketov z osnovnimi življenjskimi potrebščinami. Kmalu tudi z že znano akcijo!

Izvršni direktor Matej Oražem: ”Po uspešni akciji zbiranja paketov za ukrajinske begunce v Sloveniji v tokratni akciji želimo pomagati slovenskim družinam v predprazničnem času. Splošna draginja je najbolj prizadela najranljivejše v naši družbi, zato je pomoč letos še toliko bolj pomembna. S sedaj že preizkušenim načinom zbiranja preko aplikacije Truhoma širimo vsakoletno akcijo Anina zvezdica, ki je z nami že več kot desetletje. Veseli me, da uspevamo naše sodelovanje iz leta v leto nadgrajevati in s tem krepiti vez med NK Domžale in dobrodelnimi projekti Ane Lukner Roljić.”

Tokrat želimo z donacijami, ki jih bomo sprejemali vse do 20. novembra, za slovenske družine zbrati 250 paketov hrane v vrednosti 20 EUR. Oražem je ob tem dodal: ”Vsem, ki boste letos pomagali bodisi z nakupom paketov ali pa obiskom tekme med NK Domžale in NK Olimpija (12. november, ob 17:30), kjer vam bosta dva prehranska izdelka z daljšim rokom uporabe zagotovila prost vstop na stadion, se že v naprej iskreno zahvaljujem.”

Povezava do projekta: Z roko v roki za slovenske družine

Kaj je Truhoma? Gre za 100% transparenten kanal, s katerim se 100% vašega prispevka prenese neposredno tistemu, ki mu želite pomagati. Brez posrednikov, brez stroškov in brez zavlačevanja.

Besedilo: Nejc Berce/NK Domžale; Foto: Lado Vavpetič/NK Domžale

 

Tagi