V ŽNK Radomlje z igralnim dnevom zaključili sezono osnovnošolskih krožkov

Rekordna sezona krožkov Ženskega nogometnega kluba Radomlje na kar dvanajstih okoliških osnovnih šolah se je zaključila z igralnim dnevom v Športnem parku Radomlje.

Igralnega dneva se je v Športnem parku Radomlje udeležilo okrog 40 učenk. Rumenosrčna druščina deklic je pokazala znanje, ki ga je osvojila v skoraj končanem šolskem letu. Deklice so domov odšle bogatejše za novo nogometno druženje in s priznanjem za udejstvovanje v letošnji sezoni krožkov. Dogodek je od blizu pospremila tudi nova predsednica kluba Sandra Damijan.

Ženski nogometni klub Radomlje pa že v ponedeljek, 10. junija, ob 17:30 vabi na brezplačne rumenosrčne nogometne urice. V Športni park Radomlje so vabljene deklice, ki so obiskovale dekliške nogometne krožke v šolah, ter tudi ostale deklice, ki se želijo preizkusiti v prekrasni igri z žogo.

Brezplačni nogometni krožki so v šolskem letu 2023/24 pod vodstvom klubskih vaditeljic potekali Osnovni šoli Janka Kersnika Brdo, Osnovni šoli Mengeš, Osnovni šoli Stranje, Osnovni šoli Rodica, Podružnični šoli Komenda Moste, Osnovni šoli Venclja Perka, Osnovni šoli Marije Vere, Osnovni šoli Toma Brejca, Osnovni šoli Preserje pri Radomljah, Osnovni šoli Dob, Osnovni šoli Frana Albrehta in Osnovni šoli Domžale.

Izvedbo krožkov na okoliških osnovnih šolah je s projektom NLB šport mladim tudi letos podprla NLB – Nova Ljubljanska banka.

Avtor: ŽNK Radomlje, Foto: ŽNK Radomlje

Tagi