V Domžale prihaja NK Tabor Sežana

Po remiju s Celjem in porazu z Muro bodo nogometaši Domžal prve tri točke iskali na domači tekmi z NK Tabor Sežana. Sobotni večerni obračun se bo pričel ob 20:15. Vstopnina znaša 5,00 EUR.

‘V tretjem krogu želimo samo tri točke. Nič drugega. Tekma s Celjem je bila izenačena, mreži se na koncu nista zatresli, proti Muri smo spremljali pravo dramo z nesrečnim koncem, sedaj pa moramo prikazati pravilno reakcijo. Mladi fantje so se iz tega zagotovo kaj naučili, kot ekipa rasemo in se zaradi tega zagotovo ne ustavljamo. Smo šele na začetku, skupaj s trenerskim štabom pa verjamemo v zasedbo in njene sposobnosti,” je povedal avtor tretjega zadetka v Murski Soboti Arnel Jakupović.

Na drugi strani so Kraševci v uvodnih dveh krogih dvakrat izgubili. Proti Kopru z 2:1, Olimpija pa je bila boljša z 1:0: ”Tabor je imel nekaj težav v preteklih tednih oziroma mesecih. Po zagotovljenem obstanku v ligi so nato malce zadihali, sicer izgubili veliko pomembnih členov, toda prišli so novi kvalitetni obrazi. Na zadnji tekmi proti Olimpiji so minimalno klonili. Dobro so se upirali, enako je bilo na uvodni tekmi s Koprom. Tabor Sežana bo tokrat napadala zmago, v gosteh so bili vselej zahteven tekmec, na domači tekmi pa smo doslej bili veliko uspešnejši. Ta trend se mora nadaljevati.”

Trenutno četrti najboljši ligaški strelec v zgodovini kluba (31 golov) je dodal: ”V prihodnje se bo potrebno braniti bolj zbrano. Akcije nasprotnika bomo poskušali zatreti v kali, torej še preden pride do predložkov s strani, ko bo žoga v na videz nenevarnih položajih. Takrat je potrebno stopiti bližje in blokirati razne podaje oziroma tudi strele. Realizacija na zadnji tekmi je bila zelo dobra, upam, da se v tem pogledu ne bomo zaustavljali.”

Besedilo: Nejc Berce/NK Domžale; Foto: Lado Vavpetič/NK Domžale

 

Tagi