V 2022 še trikrat

Domžalski nogometaši bodo pred zimsko pavzo odigrali še tri ligaške tekme. Prvi obračun bo sosedske narave. V sredo, 30. novembra, bo nasproti stala ekipa Radomelj. Prihodnjo sredo bo v Domžalah gostovalo Celje, za konec sledi gostovanje v Muri.

‘Reprezentančni premor je preteklost. Najprej smo se spočili, imeli nekaj prostih dni, nato pa v manjšem številu opravili nekaj treningov, s tem vzdrževali formo in tudi tekmovalni ritem, saj smo odigrali prijateljsko tekmo s kvalitetnim nasprotnikom iz Avstrije. Reprezentančni igralci in ostali, ki so manjkali zaradi poškodb, so sedaj znova v trenažnem procesu, vsi skupaj pa imamo v mislih samo tekmo z Radomljami,” je povedal Žiga Repas.

Do tekme z Radomljami, že tretje medsebojne v sezoni, je še pet dni. Se priprava na občinski derbi razlikuje s prejšnjimi? ”Zaradi svetovnega prvenstva je premor malce daljši, a glede na to, da se iz dneva v dan pripravljamo na tri, lahko bi rekel, finalne tekme, so občutki povsem isti kot pred tem, ko je prvenstvo normalno teklo dalje. Klubski nogomet bo sigurno še nekaj dni ob robu, potem pa bo zanimivo tudi v domačem prvenstvu. Zavedamo se, da prihajajoče tekme prinašajo ogromno. Želimo iztržiti največ, kar lahko in še pred pavzo priti tik za vodilna moštva. Tako bomo bolj mirni odšli na zimski odmor.”

Spored v 2022:

  • Radomlje – Domžale, sreda, 30. november, ob 14:00
  • Domžale – Celje, sreda, 7. december, ob 17:30
  • Mura – Domžale, ponedeljek, 12. december, ob 17:30

Besedilo: Nejc Berce/NK Domžale; Foto: Lado Vavpetič/NK Domžale

 

Tagi