Tretjič brez prejetega zadetka

Po dveh zmagah je rumena družina prišla do remija. Ponedeljkov spopad z Gorico je na Primorskem minil brez golov. Pri Domžalah, ki so se povzpele na tretje mesto Prve lige Telemach, je v prvem polčasu okvir vrat stresel Franko Kovačević. Obramba tretjič letos ni klonila.

Simon Rožman o videnem na zadnji tekmi 6. kroga: “Na obeh straneh se je čakalo na napako, ki bi odločila dvoboj. Glede na našo zgodovino spopadov v Novi Gorici si nismo želeli izgubiti in to nam je uspelo, imamo pa v sami igri ogromno rezerv. Pričakovanja pred tekmo so bila namreč malce drugačna.”

O osvojeni točki: “Prvi polčas je bil z naše strani soliden, zadeli smo okvir vrat, ob koncu pa smo lahko zadovoljni, da smo izvlekli neodločen rezultat. Veseli me tekmovalnost ekipe, saj se zavedamo, da v tako izenačeni ligi vsaka točka šteje. Moštva so si zelo blizu in hitro se lahko vse spremeni.”

O igri v napadu: “Zadevo bomo analizirali. Na zahtevnem igrišču si je vselej težko pripraviti več idealnih situacij. Ogromno je bilo igre ena na ena s hrbtom proti golu, smo pa bili prepočasni pri sodelovanju v zadnji tretjini. Fantje se tega zavedajo, zagotovo bomo bili v prihodnje boljši, a tokrat smo zadovoljni s točko.”

Avtor: Nejc Berce; Foto: Lado Vavpetič

 

Tagi