Spremembe v vodstveni strukturi NK Domžale

Z začetkom nove sezone je v vodstveni strukturi prišlo do štirih sprememb. Gospod predsednik Stane Oražem bo ob sebi imel tri nove obraze, ki so že bili povezani z NK Domžale. Ibričiću in Stojanoviću se pridružuje Grega Ciglar, ki tako ostaja v klubu in bo naslednji dve leti deloval kot pomočnik izvršnega direktorja.

Kot je že znano, je mesto športnega direktorja prevzel dosedanji kapetan Senijad Ibričić, Matej Oražem je ob tem postal izvršni direktor kluba, Grega Ciglar pa bo po novem njegov najtesnejši sodelavec. Opravljal bo vlogo pomočnika izvršnega direktorja. Slaviša Stojanović bo v novi sezoni z rumenimi sodeloval kot svetovalec.

“Nov dogovor je zame velika čast, predvsem pa potrditev zaupanja s strani kluba. V NK Domžale smo v zadnjem letu izpolnili številne cilje, sodelovanje med stroko in nami, ki delujemo v športno-organizacijskem delu, pa je bilo več kot odlično. Motiva za delo v takšnem okolju nikoli ne zmanjka. Verjamem, da bomo z organizacijskimi spremembami, ki smo jim priča ob začetku nove sezone, delovanje kluba dvignili na še višji nivo in tako v prihodnje znova dosegali želene rezultate na vseh področjih,” je povedal Ciglar.

Slednji je v preteklem letu deloval v MNC Domžale, redno sodeluje tudi z mlado reprezentanco Slovenije, ki je nedavno prišla do zgodovinske zmage nad Anglijo. Barve rumene družine sta na kvalifikacijski tekmi ob Ciglarju zastopala tudi Benjamin Markuš in Mitja Ilenič.

Besedilo: Nejc Berce/NK Domžale; Foto: Lado Vavpetič/NK Domžale

 

Tagi