Simon Rožman: “Remi je pravičen”

PLT, 12. krog: Tabor Sežana 1-1 Domžale

V 12. krogu Prve lige Telemach so Domžalčani osvojili točko. Na gostovanju v Sežani je za rumene po podaji Arnela Jakupovića zadel Bartol Barišić, domači pa so preko El Afghanija uspeli izenačiti v zaključku tekme. V petek, ob 20:15, sledi spopad z Bravom.

Glavni trener Simon Rožman o končnem razpletu: ”Remi je pravičen. Zadeli smo ob koncu polčasa, v idealnem trenutku, tako odšli na odmor z minimalno prednostjo, izenačujoči zadetek pa prejeli zelo neodgovorno. Ob lastni prekinitvi smo tekmecu pustili preveč prostora in bili kaznovani po protinapadu.”

O prikazanem v obeh polčasih: ”Načeloma sem s prvim delom igre zadovoljen. Imeli smo ga pod nadzorom. Pripravili smo si veliko zrelih priložnosti, ogrožali domača vrata, kasneje pa naša podoba ni bila na želeni ravni. Ni bilo gledljivo vse skupaj. V velikem prostoru ni bilo prave ideje. Po prejetem golu smo sicer poskušali pritisniti tekmeca in stopili na žogo.”

O novem padcu v zaključku tekme: ”Razlogov je veliko. Redno analiziramo lastne predstave. Zavedamo se naših pomanjkljivosti. S psihološkega vidika je to zelo slabo za moštvo. V trenutkih, ko pričakuješ dvig samozavesti, se nam pripeti padec. Kazni se vrstijo. Mladi smo in postoriti moramo še ogromno stvari.”

Besedilo: Nejc Berce/NK Domžale; Foto: Lado Vavpetič/NK Domžale

 

Tagi