Selekcija ŽNK Radomlje DU15 obiskala Planinski dom na Kofcah

Selekcija Ženskega nogometnega kluba Radomlje do 15 let, ki jo vodita Karmen Ulbin in Rok Šrimpf, je ponedeljek izkoristila za celodnevno druženje.

Ekipa je s pohodom do Planinskega doma na Kofcah obiskala eno od poslovalnic pokrovitelja selekcije DU15, podjetja Moji Štruklji Slovenije. Dekleta so se na Kofcah posladkala z odličnim čokoladnim štrukljem, ki ga priporočajo tudi vsem pristašem rumenosrčnih, nato pa so se podala proti dolini.

»Cilj ‘teambuilinga’ je, da se soigralke med seboj še bolje spoznamo in predvsem povežemo v ekipo. Z druženjem izven igrišča smo pridobile dodatno zaupanje, ki nam pogosto pomaga tudi na igrišču. To je pomembno pred novo sezono, saj prihajamo iz dveh različnih generacij in se v začetku priprav med seboj še nismo dovolj dobro poznale. S treninga v trening postajamo boljša ekipa in mislim, da smo na pravi poti. Zavedam se, da bodo s pravim pristopom na treningih prišli tudi dobri rezultati,« pred novo sezono pravi kapetanka selekcije Lana Tatarovac.

Selekcija ŽNK Radomlje DU15 sezono državnega prvenstva odpira 3. septembra. Ekipa rumenih bo uvodoma gostovala pri novinkah v ligi, pri ekipi Nogometnega kluba Šentjernej. V zahodni skupini državnega prvenstva bodo nastopali še ŽNK Gažon Koinstal, WFC Koper Obala, ŽNK Krim, ND Primorje Gaia Naturelle, ŽNK Cerklje in ŽNK Olimpija Ljubljana.

ŽNK Radomlje; Foto: ŽNK Radomlje

Tagi