Rumenosrčnim se je pridružila Laura Šenk

S 15. februarjem se je v Sloveniji zaključilo zimsko obdobje prestopov, v izdihljajih katerega se je okrepila tudi članska ekipa Ženskega nogometnega kluba Radomlje. Rumenosrčnim se je pridružila Laura Šenk.

Laura, ki bo maja dopolnila 18 let, se med Radomljanke seli iz vrst Ženskega nogometnega kluba Ljubljana, prve korake pa je storila pri Nogometnem klubu Krim, v dresu katerega je v sezoni 2020/21 debitirala tudi v članski konkurenci. Vezistka je v SŽNL odigrala 19 tekem, jeseni pa se je v obračunu z Olimpijo veselila prvega ligaškega zadetka.

“Ni skrivnost, da sem o Radomljah razmišljala že nekaj časa. Všeč mi je način dela, zdi se mi, da klub dela v pravi smeri in me lahko razvijejo v še boljšo igralko. Vesela sem, da je v klubu tudi veliko starih soigralk, s katerimi smo skupaj igrale v preteklih sezonah ter ustvarile nepozabne trenutke in odnose,” je najstnica strnila prve vtise po prestopu v Radomlje.

S kakšnimi cilji se je pridružila rumeni zasedbi?

“Želim konkurirati najboljšim klubom v Sloveniji. Vemo, da imajo Radomlje velike cilje in upam, da jim bom lahko pripomogla k uresničevanju le-teh. Želim napredovati in spoznati način dela tudi v drugem klubu. Zdi se mi, da bo to nek nov začetek v moji karieri. Seveda pa si želim čimvečjih uspehov rumenosrčnih in čimboljših odnosov v ekipi,” odgovarja Ljubljančanka.

V nadaljevanju sezone bo znova združila moči s Korino Janež in Mašo Osojnik, soigralkama iz Krima, tekom leta pa se bo članski ekipi Radomelj priključevalo še nekaj dobrih prijateljic: “Tega se zelo veselim. Mislim, da vsi vedo, česa vsega smo bile zmožne skupaj in kaj smo dosegle. Mašo in Korino poznam že dolgo časa, poznam tudi njun način igranja in vem, kako se odzoveta v določenih situacijah. Menim, da je to še en plus za ekipo. Zelo sem navezana na prejšnje soigralke in veliko veselje mi je spet zaigrati z njimi. Čeprav je ekipa mlada, lahko s to navezo in timskim duhom konkuriramo vsakemu klubu.”

Kakšno nadaljevanje sezone pričakuje novinka med rumenimi?

“Pričakujem napeto pomlad. Vsaka tekma bo zelo pomembna, vemo pa, da so se okrepili tudi drugi klubi. Letos med članice vstopa generacija 2006 in nove okrepitve. Mislim, da bo zanimiv tudi pokal. Vsak klub bo dal svoj maksimum in pokazal dobre predstave. Veselim se spomladanskega dela sezone in komaj čakam, da zaigram za rumenosrčne,” je še dejala Laura.

Laura, dobrodošla med rumenosrčnimi!

Avtor: ŽNK Radomlje; Foto:

 

Tagi