Rumenosrčne se veselijo novosti v prihajajoči sezoni

Članska ekipa ŽNK Radomlje Medex s sezono 2022/23 vstopa v novo poglavje. Ne le izzivi povezani s kadrovskimi rošadami – Zala Kuštrin, najboljša strelka v zgodovini kluba, in Korina Janež sta prestopili v tujino -, nova sezona prinaša tudi novosti, ki se jih lahko veselimo.

Ženski nogometni klub Radomlje v času desetletnice delovanja v prihajajoče izzive vstopa z novim generalnim pokroviteljem Medexom, pod imenom katerega bosta nastopali članska in kadetska selekcija. Številne kadetinje se bodo v novi sezoni priključile članski ekipi, pred zasedbo do 17 let pa je sezona, v kateri bodo varovanke Marjana Grilja branile naslov državnih prvakinj.

Pred člansko selekcijo ŽNK Radomlje Medex je sezona novih izzivov in mejnikov. »Vsi smo zelo veseli, da smo pridobili novega partnerja, Medex je naš generalni pokrovitelj. Mislim, da je to pokazatelj dobrega dela v klubu, ne samo na igrišču, temveč tudi izven njega, kar vse vodstvo dela za klub. Veseli nas, da je Medex to prepoznal v nas,« je pred kamero Nogometne zveze Slovenije dejala Sara Gradišek, ki je dodala, da ekipa zdaj predstavlja tudi generalnega pokrovitelja, ne le klub, kar prinaša dodatno motivacijo.

Sara Gradišek je povedala, da so v klubu zelo veseli, da so pridobili novega partnerja, Medex je njihov generalni pokrovitelj.

Devetnajstletna vezistka se veseli večjega števila prenosov, s trenerjem Aljažem Gornikom pa je pričakovanja rumenosrčnih predstavila na torkovi novinarski konferenci v Ljubljani. Dogodka, na katerem so predstavili novega sponzorja lige in televizijskega partnerja, so se udeležili predstavniki vseh osmih klubov.

V sezono 2022/23 z novim sponzorjem in televizijskim partnerjem

Kot že zapisano, tudi slovenski ženski klubski nogomet s sezono 2022/23 vstopa v novo obdobje, ki bo bolje podprto tako na medijskem kot sponzorskem področju. Nogometna zveza Slovenije je sklenila večletno partnerstvo z družbo Triglav Zdravje, državno prvenstvo pa bo odslej nosilo ime Ženska nogometna liga Triglav Zdravje (krajše ŽNL Triglav Zdravje).

Sara Gradišek je s trenerjem Aljažem Gornikom pričakovanja rumenosrčnih predstavila na torkovi novinarski konferenci v Ljubljani.

»V Skupini Triglav že tradicionalno podpiramo razvoj slovenskega športa, v okviru športih partnerstev na ravni skupine pa uresničujemo tudi zaobljubo trajnostnemu ravnanju, ki ga udejanjamo na vseh ravneh našega poslovanja: na okoljskem, družbenem in upravljavskem področju. Skupaj z NZS si bomo prizadevali postaviti ženski nogomet postavimo ob bok moškemu. Ob tem pa vsem nogometašicam želimo uspešen vstop v novo sezono,« je v imenu novega partnerja slovenskega ženskega klubskega nogometa dejala Lučka Čokl Preis, direktorica marketinga pri Triglav Zdravje.

Klubsko tekmovanje bo pospremil tudi novi televizijski partner, to je Planet TV. V vsakem od 20 krogov sezone boste lahko eno od tekem spremljali na Planet 2. Ljubitelji ženskega nogometa so si v pretekli sezoni nekaj tekem že lahko ogledali na televiziji Sportklub, ki tudi v prihodnji sezoni ostaja televizijski partner in bo prenašal deset tekem v sezoni.

Tekmovanje v ŽNL Triglav Zdravje bo preko svojih spletnih kanalov spremljala tudi Nogometna zveza Slovenije, ki bo prenašala drugo tekmo kroga, ko le-ta ne bo v neposrednem prenosu na Sportklubu.

Avtor: Peter Dominko/ŽNK Radomlje; Foto, video: ŽNK Radomlje

 

Tagi