Rumenosrčne odštevajo do reprezentančnih priprav, Maja Zajc se vrača v izbrano vrsto

Članska ekipa Ženskega nogometnega kluba Radomlje nadaljuje s pripravami na nadaljevanje sezone, že v prihodnjem tednu pa bodo v ospredju reprezentančne aktivnosti rumenosrčnih.

Na seznamu državne selekcije DU19 najdemo šest igralk ŽNK Radomlje, Korino Janež, Margit Kosirnik, Nino Mele, Nino McQuarrie, Dairine Rovšek in Živo Galjot. Tajda Hlebec in Nuša Vidrih čakata na naknadni vpoklic. Mladinke se bodo dvakrat pomerile z Madžarsko, najprej v torek, 15. februarja, v Bratoncih, nato še v madžarskem Hevizu.

V člansko izbrano vrsto, ki bo priprave na Primorskem sklenila s tekmo proti Hrvaški, je bila ob Zali Kuštrin povabljena še vratarka Maja Zajc, ki se po nekaj mesecih vrača v reprezentančne vrste.

“Reprezentančnega povabila sem bila zelo vesela. To je neke vrste potrdilo, da dobro delam in zelo velika motivacija za prihodnost,” pravi Litijanka, ki je bila v preteklosti že del članske izbrane vrste.

Vratarka, ki je pred poletnim prestopom v Radomlje izkušnje nabirala v Litvi in na Irskem, priznava, da se je odlično vključila v ekipo Aljaža Gornika. Na vratarskih treningih Marka Lulika in Bora Žnidaršiča sodeluje z Živo Galjot, Nušo Vidrih in Tajo Vrhovnik:

“Že vse od začetka je odlično, vse skupaj je bilo nad pričakovanji. Zelo dobro sem se vključila v ekipo, dobro se razumemo, energija je prava in zelo zadovoljna sem z ekipo. Na vratarskih treningih se zelo dobro razumemo, delo pa je kakovostno in dobro.”

Reprezentantke pred odhodom na reprezentančne priprave čaka še nekaj treningov, ob tem pa tudi dve pripravljalni tekmi.

Avtor: ŽNK Radomlje

 

Tagi