Rumenosrčne na prvi pripravljalni tekmi vknjižile visoko zmago

Članska ekipa Ženskega nogometnega kluba Radomlje je odigrala prvo srečanje v sklopu priprav na sezono 2021/22. Rumenosrčne so v Ajdovščini vknjižile visoko zmago.

Radomljanke so prvi polčas pripravljalnega srečanja dobile s štirimi goli prednosti, še osemkrat so bile natančne v nadaljevanju tekme. S štirimi zadetki je bila najuspešnejša Zala Kuštrin.

Dvakrat je bila natančna novinka Korina Janež, debi v rumenem dresu pa sta z golom kronali še Polona Petrač in Naja Poje Mihelič. Visoko zmago so z zadetkom dopolnile še Nina Mele, Eva Vodušek, Tija Vrhovnik in Gala Dasović Ravnik, igralka kadetske selekcije.

Rumenosrčne v prestolnici burje niso nastopile v popolni zasedbi. Ob že naštetih imenih so na Primorskem zaigrale še Živa Galjot, Nuša Vidrih, Maruša Jereb, Nina McQuarrie, Dairine Skrnički Rovšek, Ajda Kličić, Jasna Osmanagić, Maša Osojnik, Daša Dolenšek in Tajda Hlebec.

“Veseli dejstvo, da smo kljub veliki vročini uspeli ogromno preteči, kar pa je logična posledica trenažnega procesa. Obrisi ekipne podobe na igrišču so bili torej vidni, nas pa v prihodnosti čaka še ogromno dela na uigravanju ekipe ter dokazovanju posameznic, saj v ekipi vlada zdrava konkurenca,” po dveh tednih priprav pravi Aljaž Gornik. Celotno izjavo trenerja lahko preberete na spletni strani kluba.

Naslednji tekmec rumene zasedbe bo avstrijski drugoligaš LUV iz Gradca.

Avtor: ŽNK Radomlje; Foto: ŽNK Radomlje

 

Tagi