Razočaranje je ogromno

POKAL UNION, polfinale: Bravo - Domžale 3:2

Po fantastičnem prvem polčasu, ko sta za dvojno prednost poskrbela Senijad Ibričić in Tilene Klemenčič, so Domžalčani v drugem delu igre prejeli tri zadetke in izpadli iz pokalnega tekmovanja. V finale se je tako po preobratu prebil ljubljanski NK Bravo.

Dejan Djuranović po tekmi: ”Razočaranje je ogromno, saj nismo dosegli želenega. Po odličnem prvem polčasu, ko smo imeli vse pod nadzorom, je sledilo povsem nekaj drugega. Zavedali smo se, da lahko en prejeti gol marsikaj spremeni. 2:0 je namreč varljiv rezultat. In ravno to se je zgodilo, ampak še naprej smo imeli priložnosti, kjer bi morali odločiti tekmo. Strel Kariča je Orbanić odbil, nato ni uspelo še Jakupoviću, sledil pa je VAR trenutek. Odločitev je bila kakršna je bila, nanjo nimamo vpliva, nam pa na zadnjih tekmah tehnologija ne gre ravno na roko. Po izenačenju se je dogajalo na obeh straneh, Bravo je nato uspel izkoristiti še protinapad, zato jim čestitam za zmago in odhod v finale.”

O vplivu slabše forme na končni razplet: ”Glede na zadnje rezultate bi lahko tako rekli, a mislim, da ko odigraš tako dober prvi polčas, neuspešni rezultati iz preteklosti ne bi smeli imeti vpliva. Vedeli smo, da Bravo nima kaj izgubiti. S prihodom Trontlja v igro so bili nevarni pri predložkih. Bili smo malce nespametni predvsem na levi strani, saj smo storili veliko nespametnih prekrškov. Jim s tem dali ritem za pritisk in tudi priložnost za gol. Nimamo kaj filozofirati. Odigrali smo dobro, imeli lepo prednost, vse pod nadzorom, tudi priložnosti za zaključiti tekmo, potem pa neuspeh. Ko so zadeli za 2-2, je bilo vse možno. Zgodilo se je, kar se je. To je nogomet. Takšne stvari se dogajajo, tokrat smo bili mi na napačni strani.”

O nadaljevanju: ”Sezona je neuspešna, analiza, ki bo sledila pa bo pokazala, zakaj je temu tako. Smo ekipa brez nekih okrepitev skozi celotno prvenstvo. Po odhodu Svetlina in Kolobarića smo nadomestitve iskali na silo. Kader je ostal isti. Točkovni zaostanek smo imeli že po Evropi, potem smo pomlad dobro odprli, napadli zgornji del lestvice, ko se to ni zgodilo, smo se v celoti usmerili v pokal. V ligi zaigrali z mladimi, vse upe polagali na srečanje z Bravom, kjer smo žal bili neuspešni. Osebno se še naprej vidim na klopi. Ne vidim razloga, da se ne bi. Svoje delo opravljam po najboljših močeh, drugi pa bodo ocenili ali je to zadostno oziroma zadovoljivo za naprej. Nedeljsko tekmo bomo pričakali v različnih razpoloženjih. Bravo bo razbremenjen, mi se bomo morali pobrati. Videti je potrebno s kom in na kakšen način se bomo podali v zadnje tekme. V mislih pa bomo verjetno že imeli naslednjo sezono.”

Besedilo: Nejc Berce/NK Domžale; Foto: Lado Vavpetič/NK Domžale

 

Tagi