Radomljanke zapuščajo tri igralke

Članska ekipa ŽNK Radomlje zaključuje prvi teden priprav na nadaljevanje sezone. Trojica dosedanjih igralk spomladi ne bo igrala v rumenem dresu.

Ženski nogometni klub Radomlje sporoča, da Eva Vodušek in Ines Krajnc v nadaljevanju sezone ne bosta članici rumenosrčnih, Ana Černelič pa je zaradi študijskih in službenih obveznosti prekinila nogometno kariero.

Ana se je poleti vrnila v člansko ekipo Radomelj, grb katerega je ponosno nosila vse od ustanovitve kluba, ko je v krstni sezoni igrala za selekciji do 15 in 17 let. V članski ekipi Radomelj je v prvi epizodi dosegla 26 zadetkov, jeseni pa je po povratku v SŽNL zadela na tekmi s Krimom, še prej pa je potrdila pokalno zmago v Velesovem. Kot že zapisano, se od članske ekipe poslavlja, ker ji študijske in službene obveznosti preprečujejo redno obiskovanje treningov.

Eva je dres rumenosrčnih prvič oblekla v sezoni 2017/18, ob 13 kadetskih tekmah pa je še 42-krat zaigrala na uradnih tekmah članske ekipe. Devetnajstletnica se je po prekinitvi kariere na zelenice vrnila v sezoni 2020/21, z dobrimi predstavami v dresu Radomelj pa se je prebila tudi do izbrane vrste Slovenije.

Ines se je rumeni zasedbi pridružila pred letošnjo sezono. Štajerka je dres članske ekipe Radomelj oblekla na šestih uradnih tekmah, dosegla pa je dva zadetka, oba na tekmi s ptujskim DoxaKeyjem. Radomeljske vrste zapušča zaradi službenih obveznosti in oddaljenosti službe.

Klub se vsem trem zahvaljuje za prispevek v rumenem dresu. Srečno!

Avtor: ŽNK Radomlje; Foto: ŽNK Radomlje

Tagi