Proti Olimpiji z dobrodelno noto

Pred novembrsko pavzo se bosta ob Kamniški Bistrici v dobrodelno obarvanem srečanju, v akciji Truhome in Anine zvezdice, pomerila Domžale in Olimpija. Vodilna zasedba 1. SNL je v Športnem parku gostovala že prejšnji konec tedna, ko je z 0:1 ugnala Radomlje.

‘Na tekmo z Olimpijo se pripravljamo povsem normalno. Smo v dobrem ritmu in niz neporaženosti želimo držati vse do konca prvega dela sezone. V Kopru smo zaostajali pa takoj izenačili in prišli do točke, pred dnevi je za dodaten dvig samozavesti poskrbelo pokalno napredovanje. Imamo torej dobro podlago in s takšnim razmišljanjem moramo tudi iti v tekmo,” je povedal z devetimi doseženimi zadetki v sezoni 2022/23 najboljši strelec Domžalčanov Ivan Durdov.

Tokrat bo vstop na tekmo prost, v kolikor boste s seboj prinesli vsaj dva prehranska izdelka z daljšim rokom uporabe. Pomagate lahko tudi z direktnimi donacijami na platformi Truhoma: ”Dobrodelnost ima v našem klubu posebno mesto, zato bomo tudi tokrat stopili skupaj in pomagali slovenskim družinam v stiski. Z rezultatskega vidika, glede na to, da gre za zadnjo tekmo pred reprezentančnim premorom, pa želimo s pozitivnim rezultatom ohraniti stik z vodilnimi moštvi. Na dosedanjih 16 obračunih smo videli, da lahko tudi z mlajšo ekipo posegamo po želenih rezultatih, da je to prava pot, in ne bomo se ustavljali. Zavedamo se naših sposobnosti, gremo tekmo po tekmo, se obenem učimo na napakah, to pa je dolgoročno gledano po mojem mnenju samo prednost,” pravi Durdov.

Zmaji so na dosedanjih prvenstvenih preizkušnjah zbrali kar 40 točk in prepričljivo vodijo: ”Olimpija je letos presenetila verjetno prav vse. Mislim, da lahko znova pričakujemo dramatično tekmo. V Stožicah smo jih na prvem medsebojnem srečanju uspeli spraviti v dvojni zaostanek, a na koncu so Ljubljančani prišli do popolnega preobrata. Imajo zares kvaliteten kader, nevarnosti prežijo praktično povsod in v primeru nepozornosti si takoj kaznovan.”

Besedilo: Nejc Berce/NK Domžale; Foto: Lado Vavpetič/NK Domžale

 

Tagi