Proti Bravu že v petek

Petkov večer bosta z uvodno tekmo 13. kroga Prve lige Telemach popestrila Domžale in Bravo. Vstopnice za srečanje ob Kamniški Bistrici so na voljo v NK Baru po ceni 5,00 EUR. Dvoboj se bo začel ob 20.15.

”Tekma z Bravom bo predstavljala velik izziv. Na zadnjih treh ligaških obračunih smo trikrat vodili, osvojili pa le dve točki. To si želimo izboljšati, nadgraditi z zmago, a zavedamo se, da bo nasproti stal razpoložen tekmec. V prejšnjem krogu so vodilno moštvo povsem uničili s 6-1. Takšne stvari se ne zgodijo slučajno, zato bomo morali biti izredno pozorni. Bravo je vselej zelo trd oreh. Letos smo ga na prvi tekmi premagali z minimalno razliko in upam, da bomo uspešni tudi jutri,” je pred 14. ligaškim spopadom s Šiškarji dejal hrvaški napadalec Bartol Barišić.

V preteklem krogu je dosegel drugi zadetek v rumenem: ”Vsak zadetek je poseben, ko ekipi pomagaš do zmage pa je seveda toliko slajše vse skupaj. V Sežani nam ni uspelo vknjižiti treh točk, toda glede na to, da si želimo biti višje, bo potrebno zmagovati. V naslednjih tednih se bo lestvica še bolj izdelala, razdelila, zato je potrebno izkoristiti priložnost in do konca meseca osvojiti čim več točk. Imamo težavo, saj prejemamo zadetke v zaključku, toda menim, da je lažje odpraviti zadnji del tekme, torej našo podobo v zadnjih minutah, kot pa če bi bili povsem nekonkurenčni oziroma vselej v podrejenem položaju.”

”Bravo ne prejema veliko zadetkov. Imajo drugo najboljšo obrambo lige. Kar si bomo pripravili bo potrebno pospraviti v gol. Odločale bodo malenkosti, na dosedanjih medsebojnih tekmah je bilo vselej tako, zato pričakujem podoben scenarij tudi tokrat,” je zaključil otrok zagrebškega Dinama.

Avtor: Nejc BerceZNK Domžale; Foto: Lado Vavpetič/NK Domžale

 

Tagi