Pomagaj športu, pomagaj dekliškemu nogometu!

Nogomet ni samo vrhunski šport. Nogomet niso samo nogometni zvezdniki iz naslovnic in prestižni nogometni klubi.

Nogomet je precej več, saj celotno piramido sestavljajo tudi tisti najmlajši, kot tudi zvesti nogometni delavci, ki z ljubeznijo do tega športa skrbijo za zdrave temelje panoge in družbe, ki pa se le redko znajdejo v soju žarometov. Še posebno podporo pa potrebujemo v dekliškem in ženskem nogometu, kjer si s strokovnim delom in s pomočjo številnih neumornih prostovoljcev utiramo pot v ospredje ter tako dokazujemo, da so družbeni stereotipi vse bolj čas preteklosti.

Zato naprošamo vse ljubitelje športa, da priskočite na pomoč ženskemu nogometu z delom odmerjene dohodnine. Dohodninska zakonodaja v Sloveniji vam omogoča, da sami izberete, komu bo namenjen del zneska odmerjene dohodnine. Vsak davčni zavezanec rezident lahko nameni do 1,0 % dohodnine za financiranje športnih društev, ki imajo status društva v javnem interesu. Med prejemniki je tudi Ženski nogometni klub Radomlje. Višina vaše dohodnine se zaradi tega ne bo spremenila, saj ta znesek v nasprotnem primeru prejme država, ki ga prerazporedi po svojih prioritetnih lestvicah.

Kako lahko pomagate?

Postopek lahko do konca decembra hitro in enostavno opravite preko spletne strani Olimpijskega komiteja Slovenije, na TEJ POVEZAVI.

Iskrena hvala in lep športni pozdrav!

ŽNK Radomlje

 

Tagi