Odličen konec tedna tudi za mlajšimi selekcijami ŽNK Radomlje

Članska ekipa ŽNK Radomlje je z zmago na Kodeljevem presegla mejo 300 točk v SŽNL, odličen konec tedna pa je tudi za mlajšimi klubskimi selekcijami. Vikend za čisto desetko je postregel zgolj z zmagami, klubsko nogometno dogajanje pa se nadaljuje z današnjim brezplačnim igralnim dnevom v Češminovem parku.

Kadetska selekcija je v dvoboju vrha lestvice gostovala pri Pomurju, v Bratoncih pa je vknjižila zanesljivo zmago. Rumenosrčne so povedle v šesti minuti, po golu Lee Dolinar. Domačinke so v 22. minuti zatresle lastno mrežo, Radomljanke pa so po odmoru dosegle še tri zadetke. Naja Poje Mihelič je v 60. minuti povišala vodstvo rumenih, v 72. minuti je bila še 12. to sezono uspešna Nikki Kobal, zmago pa je z drugim zadetkom na srečanju potrdila Lea Dolinar. Četa Karmen Ulbin v letošnji sezoni še ni oddala točke.

ŽNK NONA POMURJE BELTINCI DU17 – ŽNK RADOMLJE DU17 0:5 (0:2)

Strelke: Lea Dolinar (6′, 79′), Zala Lucija Balažic (22′ ag), Naja Poje Mihelič (60′), Nikki Kobal (72′)
ŽNK Radomlje: Nuša Vidrih, Jona Javorič, Gala Dasović Ravnik (32′ Nikki Kobal), Nika Bazjak (62′ Špela Gerbec), Tisa Podkrajšek (71′ Ana Marija Kršljin Stojič), Tinkara Testen (41′ Ajda Zajc), Ana Gerjolj, Lea Dolinar, Katjuša Kern (62′ Alicija Brinovec), Nea Podbevšek, Naja Poje Mihelič. Trenerka: Karmen Ulbin.

Niz zmag je v nedeljo nadaljevala tudi selekcija do 15 let. Ekipa Marike Prošek in Monike Drobnič je v osmem krogu državnega prvenstva gostovala v Žalcu in točke potrdila s tremi zadetki sredi prvega polčasa. V 13. minuti je dvakrat udarila Ajda Zajc, dve minuti kasneje pa je kazenski udarec uspešno izvedla Taja Strgar.

ŽNK ŽALEC DU15 – ŽNK RADOMLJE DU15 0:3 (0:3)

Strelki: Ajda Zajc (13′, 13′), Taja Strgar (15’/pen)
ŽNK Radomlje: Špela Gerbec, Lara Volavšek, Katja Prelovšek, Nika Slapnik, Taia Doles, Nika Humar, Ajda Zajc, Ana Marija Kršljin Stojič, Alicija Brinovec, Kaja Poglednik, Kaja Prelovšek, Ayla Skenderović, Taja Strgar, Taja Jakopič. Trenerka: Monika Drobnič.

Selekcija DU13 je pod taktirko Katarine Gadnik blestela na domačem turnirju državnega prvenstva. Čeprav rezultat v tej starostni kategoriji še ni v ospredju, so bila dekleta s tremi zmagami nagrajena za pridno delo na treningih, uspešni rezultati pa so dodatna motivacija za prihodnost.

ŽNK RADOMLJE DU13 – ŽNK CERKLJE DU13/ ŽNK KRIM DU13/DEKANI OBALA DU13

ŽNK Radomlje: Maša Erjavec, Aneli Kutin Prešeren, Lea Križnar, Bela Manfreda, Ana Kočevar, Špela Ana Bremšak, Tajda Mujezinović, Zala Zrim, Lana Brugger, Maruša Magdič Močnik, Reza Pišek. Trenerka: Katarina Gadnik.

Med tednom je bila aktivna tudi četa Tije Vrhovnik, ki nastopa v Ligi MNZ Ljubljana DU10. Rumenosrčna dekleta so se na domačem igrišču pomerila s fantovsko selekcijo Trebanjcev.

ŽNK RADOMLJE – NK TREBNJE MODRI U10

Tudi ta četrtek deklice do 12. leta starosti vabimo na brezplačne igralne dneve v Domžale, med 17. in 18. uro v Češminovem parku pripravljamo zanimivo dogajanje. Vabljene!

Avtor: ŽNK Radomlje; Foto: ŽNK Radomlje

 

Tagi