NK Roltek Dob ob 60-letnici prejel srebrno plaketo MNZ Ljubljana

Na 54. Skupščini MNZ Ljubljana Športno društvo Dob (Nogometni klub Roltek Dob) prejelo srebrno plaketo za 60 let delovanja, Žan Cerar na volitvah izvoljen v izvršni odbor MNZ Ljubljana.

Stadion Stožice je bil tokrat prizorišče “netekmovalnega” nogometnega dejanja in sicer se je v dvorani poslovnega kluba stadionskega kompleksa izvedla 54. Skupščina Medobčinske nogometne zveze Ljubljana (MNZ Ljubljana), sicer največje medobčinske nogometne zveze, ki deluje pod okriljem Nogometne zveze Slovenije (NZS), na kateri so volili in izvolili novo vodstvo zveze. Na skupščini sta v vlogi delegata z volilno pravico NK Roltek Dob zastopala Aleš Breznik in Žan Cerar, slednji tudi kot kandidat za člana Izvršnega odbora MNZ Ljubljana, kateremu so delegati vseh klubov zaupanje tudi izkazali in ga izvolili v IO MNZ Ljubljana.

Za predsednika MNZ Ljubljana je bil ponovno izvoljen mag. Gvido Mravljak. V NK Roltek Dob seveda Žanu Cerarju in mag. Gvidu Mravljaku, kakor tudi vsem ostalim izvoljenim v organe MNZ Ljubljana čestitamo in jim želimo uspešen mandat.

Na tokratni skupščini so podelili tudi priznanja in plakete, eno izmed teh je bilo deležno tudi Športno društvo Dob/NK Roltek DOB, ki je v teh dneh obeležilo 60 let delovanja. Srebrno plaketo je ob odsotnosti Bojana Gasiorja, predsednika ŠD DOB, prevzel Žan Cerar.

Še enkrat čestitke in Vse najboljše NK Roltek Dob za 60. rojstni dan!

Avtor: Gregor Horvatič, Press NK Dob; Foto: Marko Klinc, Fotolife

Tagi