Na reprezentančnih pripravah osemnajsterica Radomljank

Vstopili smo v avgust, s tem pa se je pričel četrti teden priprav članske in kadetske ekipe ŽNK Radomlje Medex. Rumenosrčna dekleta so se od julija poslovila z medsebojno pripravljalno tekmo.

Minuli teden je minil v znamenju priprav kadetske in mladinske reprezentance Slovenije, ki sta se v Čatežu med ponedeljkom in četrtkom pripravljali na jesenske kvalifikacije za evropsko prvenstvo. Vabilu selektoric Tine Kelenberger in Petre Mikeln se je odzvalo kar 18 igralk Ženskega nogometnega kluba Radomlje.

V kadetski izbrani vrsti so se dokazovale Alicija Brinovec, Lea Dolinar, Gala Dasović Ravnik, Katjuša Kern, Maja Madon, Tinkara Testen, Špela Gerbec, Jona Javorič, Ajda Zajc, Nikki Kobal, Nika Bazjak, Naja Poje Mihelič in Nuša Vidrih. Laura Šenk, Tajda Hlebec, Lori Škulj, Ana Gerjolj in Margit Kosirnik so bile del mladinske reprezentance, medtem ko Maša Osojnik in Nea Podbevšek okrevata po poškodbi.

U19

V soboto sta bili načrtovani pripravljalni tekmi kadetske in članske ekipe ŽNK Radomlje Medex. Nasproti bi morali stati selekciji Haladas Viktorie iz Sombotela, ki se je v minulih dneh pripravljal na Tirolskem. Ker pa je madžarski prvoligaš obtičal v prometnem zastoju na avstrijskih cestah, so rumenosrčna dekleta na koncu odigrala medsebojni dvoboj. Premešani zasedbi sta pokazali dobro predstavo z nekaj izredno lepimi zadetki.

Ob tem je že znano, da se bo nova sezona SŽNL za člansko ekipo ŽNK Radomlje pričela z enotedenskim zamikom. Srečanje prvega kroga je bilo na željo ptujskega kluba prestavljeno na 20. avgust, prizorišče pa ostaja nespremenjeno, torej najstarejše slovensko mesto.

Že jutri, v torek, pa bosta Aljaž Gornik in Sara Gradišek predstavila pričakovanja ŽNK Radomlje Medex na novinarski konferenci NZS pred pričetkom nove sezone.

Avtor: ŽNK Radomlje; Foto: ŽNK Radomlje

 

Tagi