“Modri” iz Doba z zmago v Beltincih nadaljujejo niz neporaženosti

Članska ekipa NK Roltek Dob, ki jo vodi trener Simon Sešlar, je v 12. krogu II. SNL gostovala v Prekmurju pri ekipi NK Beltinci ter jo ugnala z 0:2.

Dobljani so za zmago že vse storili v 1. polčasu, saj se je mreža domačinov zatresla kar 2 krat. Najprej je za vodstvo “Modrih” iz Doba z 0:1 v 15. minuti tekme poskrbel Kristijan Šipek, nato pa v zadnjem delu 1. polčasa še Nejc Levec, ki se je doseženega gola za povišanje vodstva na 0:2 skupaj s soigralci in strokovnim štabom veselil v 42. minuti tekme.

V 2. polčasu sta mreži na obeh straneh obmirovali, je pa imel glavni sodnik Denis Halilovič na tekmi precej dela z “deljenjem kartonov”, saj je po rumenemu kartonu segel kar 5 krat. Pri Dobljanih sta tako “porumenela” Denis Petrovič in Benjamin Markuš, pri domačinih pa Marko Maučec, Mitja Mauko in Alan Kaučič.

Domači trener Radovan Karanovič je na tekmi opravil vseh 5 menjav, v igro pa so v 2. polčasu vstopili Patrik Raduha, Ivo Kuzma , Mitja Mauko, Luka Pihler in Aljoša Šipoš.

Trener Dobljanov, Simon Sešlar, je na tekmi opravi “le” 3 menjave, v igro pa so vstopili Luka Hren, Miha Vrhovnik in Simon Gregorin.

Dobljani so se ob zadnjem pisku sodnika Haliloviča in končnem rezultatu na semaforju 0:2 tako razveselili 9 zmage v letošnji sezoni ter novih 3 toč na prvenstveni lestvici 2. SNL, kjer zasedajo trenutno odlično 2.mesto!

📝Gregor Horvatič, Press NK Roltek Dob; 📸Boštjan Rous

Tagi