Manca Jereb nova predsednica komisije za ženski nogomet MNZ Ljubljana

Manca Jereb, nekdanja igralka rumenih, danes pa sekretarka Ženskega nogometnega kluba Radomlje, je bila na jesenski skupščini izvoljena v Izvršni odbor Medobčinske nogometne zveze Ljubljana, v začetku aprila pa je postala predsednica komisije za ženski nogomet MNZ Ljubljana.

Izvršni odbor MNZ Ljubljana je na svoji tretji seji 6. Aprila 2022 potrjeval sestavo strokovnih komisij. Manca Jereb je bila potrjena za predsednico komisije za ženski nogomet.

Komisijo v mandatnem obdobju 2021-2025 sestavljajo še Žiga Grgasović (NK Krim), Ivan Kožul (NK Krim), Marika Prošek (ŽNK Radomlje), Manca Kutnjak (DNTOZL), Polona Samec (NK Brinje-Grosuplje) in Peter Kristan (NK Trebnje).

»Vesela sem, da so me člani Izvršnega odbora prepoznali kot primerno kandidatko za prevzem te funkcije. Vsekakor mi vodenje komisije za ženski nogomet MNZ Ljubljana predstavlja velik izziv, mislim, da ima področje MNZ Ljubljana ogromno potenciala in hkrati tudi rezerv na področju ženskega nogometa,« o novi vlogi pravi dolgoletna članica kluba.

Nekdanja kapetanka članske ekipe poudarja, da bo komisija že v kratkem zavihala rokave: »Komisija za ženski nogomet se bo sestala v kratkem, začrtali bomo smernice našega dela in nato pričeli z delom. Obenem me veseli tudi dejstvo, da bo v komisiji v štiriletnem mandatu delovalo sedem članov, prej trije, kar bo vsekakor pripomoglo k raznovrstnim idejam in konkretnih realizaciji le-teh.«

Spomnimo, Manca Jereb je bila oktobra izvoljena v devetčlanski Izvršni odbor MNZ Ljubljana, prejela pa je 45 od 55 možnih glasov, največ med vsemi kandidati.

V mandatnem obdobju 2021-2025 je edina ženska predstavnica v Izvršnem odboru MNZ Ljubljana.

Avtor: ŽNK Radomlje; Foto: ŽNK Radomlje

 

Tagi