Manca Jereb izvoljena v Izvršni odbor MNZ Ljubljana

V prostorih Stadiona Stožice je bila pred dnevi izpeljana skupščina Medobčinske nogometne zveze Ljubljane, na kateri so izvolili novo vodstvo. Manca Jereb, sekretarka ŽNK Radomlje, je bila izvoljena v Izvršni odbor MNZ Ljubljana.

Manca Jereb bo naslednja štiri leta, kolikor po statutu zveze traja mandat, edina ženska predstavnica v devetčlanskem Izvršnem odboru MNZ Ljubljana. V Ženskem nogometnem klubu Radomlje smo ponosni, da je Manca prejela največ glasov med vsemi kandidati.

S tem korakom je tudi Medobčinska nogometna zveza Ljubljana stopila v korak s časom in v vodstvene strukture zveze vključila tudi žensko. Verjamemo, da to predstavlja napredek za ženski nogomet pri nas.

“Vesela sem, da so klubi Medobčinske nogometne zveze Ljubljana prepoznali potrebo po razvoju ženskega nogometa v okolišu in mi na volitvah izrazili podporo. Vsekakor je moj glavni namen, da kot edina ženska predstavnica v Izvršnem odboru MNZ Ljubljana delam na področju ženskega nogometa,” pravi nekdanja nogometašica, zdaj pa ob vlogi fizioterapevtke tudi sekretarka ŽNK Radomlje.

Osemindvajsetletnica se veseli izzivov, ki jih prinaša delo v Izvršnem odboru: “Največ priložnosti vidim prav na področju najmlajših deklet, kjer lahko MNZ Ljubljana zagotovo veliko prispeva k povečanju ‘bazena’ nogometašic na področju širše Ljubljane. Izzivov in dela bo veliko, vsekakor pa se veselim sodelovanja z novoizvoljenimi člani Izvršnega odbora in s člani Komisije za ženski nogomet.”

Ženski nogometni klub Radomlje čestita tudi vsem drugim izvoljenim predstavnikom zveze, na čelu s predsednikom mag. Gvidom Mravljakom.

Avtor: ŽNK Radomlje; Foto: Tilen Scott McQuarrie

 

Tagi