Konkurenco v konici napada bo zaostril Bartol Barišić

Konkurenco v konici napada bo zaostril perspektivni napadalec zagrebškega Dinama Bartol Barišić! 19-letni mladi hrvaški reprezentant bo v Domžalah imel status posojenega nogometaša do konca aktualne sezone.

‘To je fant z izjemnim občutkom za gol. Član Dinama je že 12 let, kar pomeni, da je za njim odlična nogometna šola. Kljub mladosti je v zadnjih dveh letih okusil članski nivo nogometa, saj je veliko časa preživel s prvo ekipo Dinama in hkrati nastopal v 2. HNL. Po poškodbi Vuka in odhodu Georgijevića smo morali ukrepati tudi v napadu. Ponudila se je priložnost za dogovor z Dinamom in veseli smo, da nam je uspelo pripeljati Bartola, enega boljših fantov generacije 2003,” je prihod napadalca pokomentiral športni direktor Senijad Ibričić.

Otrok Dinama ima z Zagrebčani podpisano večletno pogodbo, ki si jo je zagotovil z odličnimi igrami v mlajših selekcijah, kjer je pred leti v povprečju dosegal kar po dva zadetka na tekmo. Golobradi mladenič je v lanski sezoni z 10 doseženimi zadetki blestel v drugi ekipi hrvaškega velikana, za seboj ima tudi že debitantski nastop v prvem moštvu. Na začetku letošnje sezone je Bartol Barišić tri nastope zabeležil v dresu Istre. V Domžalah bo nosil številko 11.

Dobrodošel!

Besedilo in foto: Nejc Berce/NK Domžale

 

Tagi