FOTO: 1. Futsal turnir NK Virtus Kamnik uspešen v vseh pogledih

Nogometne predstave 16-ih ekip si je ogledalo lepo število obiskovalcev

NK Virtus Kamnik je v sodelovanju s podjetjema FAST FOOD DŽELO in AVTO AR-TA, v soboto 29. junija 2019, organiziral 1. Futsal turnir v Kamniku, ki se je odvijal v Športnem parku Virtus na Duplici pri Kamniku.

Veliko dela je bilo opravljenega že pred samim tekmovanjem, saj je od večjih dogodkov v ŠP Virtus minilo že precej let, če ne desetletij in tako je bilo potrebno za zagotovitev kvalitetnih pogojev za igro opraviti kar nekaj del, tako na igrišču, kot tudi njegovi okolici in na spremljevalnih objektih ter površinah. Tako smo poskrbeli za čiščenje igralne površine in okolice, odstranjevanje plevela iz razpok v asfaltu, polnjenje razpok z betonom, risanje črt na igrišču in košnjo travnatih površin ob igrišču.

16 prijavljenih ekip se je v prvem delu tekmovanja, ki se je pričelo s tekmami ob 8.30, merilo v štirih skupinah, v četrtfinalne obračune pa sta se uvrstili po dve najboljši ekipi iz posamezne skupine.

Pogled iz zraka.

Rezultate v živo smo lahko skozi celotni turnir spremljali tudi preko spletne aplikacije na povezavi: turnir.nk-virtus.si

ČETRFINALNI PARI:
AM-DE : Klemen Transport 4:0
Avtopralnica Glamur : DT AVTO 1:0
Smrkci : Bela ladja 2:1
Smlednik : Dželo & Ar-ta 2:3

Po razburljivih polfinalnih obračunih so sledile prave poslastice dneva v polfinalu in finalu, kjer smo spremljali izredno kvalitetno igro z lepimi potezami. O izjemnih predstavah ekip pričajo tudi rezultati, saj so bili izredno tesni, kar tri tekme od zadnjih štirih pa so bile odločene šele po izvajanju 6-metrovk.

Obiskovalci.

POLFINALE:
AM-DE : Smrkci 8:7 po izvajanju 6-metrovk (4:4 po rednem delu)
Avtopralnica Glamur : Dželo & Ar-ta 1:0

3. MESTO:
Smrkci : Dželo & Ar-ta 0:1 (samo izvajanje 6-metrovk)

V finalu je potekal boj za vsako žogo in vsak meter na igrišču, na delu smo spremljaliprave mojstre malonogometne igre, med njimi precej slovenskih futsal reprezentantov, da pa je bila tekma še bolj napeta, se je po rednem delu končala z 1:1, kar je pomenilo, da smo spremljali strele s šestih metrov. Kar 11 serij je bilo potrebnih, da smo dobili zmagovalce, Alen Fetić (Avtopralnica Glamur) pa je bil z zadetkom več uspešnejši od svojega mlajšega reprezentančnega kolega Benjamina Tušarja (AM-DE).

FINALE:
AM-DE : Avtopralnica Glamur 8:9 po izvajanju 6-metrovk (1:1)

KONČNI VRSTNI RED TURNIRJA:
1. Mesto: AVTOPRALNICA GLAMUR
2. Mesto: AM-DE
3. Mesto: DŽELO & AR-TA
4. Mesto: SMRKCI

Nagrado za Fair play ekipo je prejela ekipa MLADI UPI, za najboljšega vratarja turnirja je bil proglašen Nikola Jurić (Avtopralnica Glamur), nagrado za najboljšega igralca turnirja pa je domov odnesel Benjamin Tušar (AM-DE).

Vsi rezultati turnirja: turnir.nk-virtus.si

Zahvaljujemo se vsem sponzorjem, donatorjem, ekipam, navijačem, obiskovalcem, Teniškemu klubu Duplica, sosedom in vsem, ki so nam kakorkoli pomagali pri organizaciji in izpeljavi zahtevnega turnirja in verjamemo, da se vidimo ponovno prihodnje leto.

Več utrinkov s turnirja si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Sponzorji turnirja:
FAST FOOD Dželo, AVTO AR-TA, MN ograje d.o.o. Klemen Transport, Arol d.o.o. Alprem oprema, Glamur d.o.o., Kamnoseštvo Makovec, Balažic Inox, domžalec.si, Twin Trade A1, Gradbeništvo GRAD-BEN d.o.o. Papirnica Lipa, Peter Ručigaj, ORA-VENT d.o.o., FIN Nepremičnine, Slikopleskarstvo Pic, Maj design – MAJDIČ UROŠ s.p., Ekomont SUHOMONTAŽNI SISTEMI, KELME, RK Line, MKF Zaključna dela v gradbeništvu, zatemni.si, Pekarna Meti-Pek, Brlec d.o.o., UKI d.o.o.

Avtor: Uroš Juračič; Foto: Uroš Juračič

Komentarji uporabnikov
Tagi