Domžalčani neporaženi šestič zapovrstjo!

PLT, 25. krog: Domžale - Mura 1:1

Domžale in Mura sta v 25. krogu Prve lige Telemach remizirala. Moštvi sta se po golu Jana Gorenca in ekspresno hitrem izenačenju s strani Marka Martinovića še drugič v tej sezoni razšli z rezultatom 1:1. Prednost Prekmurcev pred Domžalčani, ki v letu 2022 še niso klonili, tako še naprej znaša dve točki.

Glavni trener Dejan Djuranović o delitvi točk z aktualnim prvakom: ”Mislim, da smo danes spremljali gledljivo tekmo. Šlo je za odprt boj, priložnosti so se vrstile na obeh straneh in razplet dogodkov bi se lahko obrnil v eno ali drugo smer. Govoriti o zadovoljstvu oziroma nezadovoljstvu … na koncu je vsak bil enkrat uspešen. Obe ekipi sta v nadaljevanju imeli lepe priložnosti za še kak gol, a vratarja se nista dala. Prvi polčas je pripadel Murašem, drugi nam, ko potegnemo črto, je 1:1 najbolj realen rezultat.”

O dveh opravljenih menjavah: ”Fizično smo delovali dobro. Proti koncu tudi pritiskali na vrata Mure, zato smo opravili le dve spremembi v moštvu. Eno v zvezni vrsti, drugo v napadu, za kaj drugega pa ni bilo potrebe. Nismo želeli zamenjati, samo da zamenjamo. Skozi igro smo namreč prihajali pred gol tekmeca, nismo pa tega izkoristili.”

O večjem številu odigranih tekem in utrujenosti: ”Zaenkrat še nimamo težav s tem, ne glede na to, da smo v prvem delu dvoboja nepotrebno izgubljali žoge in s tem Muro spravili v ritem. Skozi prehode, hitre protinapade so prihajali do prekinitev, kotov, podaj s strani iz katerih so tudi zadeli. Ni pa bilo to zaradi utrujenosti. Moči nam niso zmanjkovale, ekipa je namreč dobro pripravljena, motivirana, za naprej, ko nas čakajo nove tekme, pa bomo seveda videli, kako in kaj.”

Besedilo: Nejc Berce/NK Domžale; Foto: Lado Vavpetič/NK Domžale

 

Tagi