Domžalčani iz Ljubljane s točko

PLTS, 28. kolo: Bravo - Domžale 2:2

Prva tekma po več kot mesecu dni premora se je končala z delitvijo točk. V Ljubljani so domači dvakrat povedli, za rumeno družino pa sta zadela Dario Kolobarić (deseti ligaški zadetek) in Matej Podlogar, ki je v igro vstopil pet minut pred tem.

Glavni trener Dejan Djuranović: ”Na koncu tekme je rezultat vedno realen. Štejejo namreč doseženi zadetki. Imeli smo več priložnosti, ki pa jih nismo izkoristili. S tega vidika nam želenih treh točk ni uspelo doseči. Fantje so skozi celotno tekmo prikazali veliko željo. Dvakrat smo se znašli v zaostanku, prišli do izenačenja, nato smo lovili še tretji gol, a v končnici nam ni uspelo. V naslednje tekme, ki bodo prišle zelo hitro, moramo iti z dvignjeno glavo.”

Strelec prvega zadetka Dario Kolobarić: ”Bravo se je predstavil v njihovi značilni podobi in znova nas je presenetil z vodilnim zadetkom. Tekmo smo imeli pod kontrolo, ustvarjali smo si zrele priložnosti, nato pa praktično iz nič gol, ki je odločil prvi del tekme. Kljub zaostanku smo nadaljevali z našo igro in hitro izenačili. Drugi gol Brava je padel samo dobro minuto kasneje, kar je preprosto prehitro in takšnih zadetkov ne smemo prejemati. V zaključku se je nasprotnik krčevito branil, sami pa po izenačujočem zadetku na žalost nismo prišli do preobrata. Zmanjkalo je res malo.”

Dvakratni podajalec Arnel Jakupović: ”Zelo sem vesel, da sem moštvu lahko pomagal z dvema asistencama, toda ko ne prideš do popolnega izkupička ni prav veliko dobre volje. Zavedamo se, da smo kljub zaostanku bili boljši in prevladovali v igri. Domači vratar se je kar nekajkrat izkazal. Prav zaradi tega je tudi razmišljanje po tekmi pozitivno. Prisotnega je nekaj razočaranja, saj smo si vsi želeli zmage, a že v torek, ko odhajamo v Maribor, bomo napadali zgolj in samo vse tri točke.”

Besedilo: Nejc Berce/NK Domžale; Foto: Lado Vavpetič/NK Domžale

 

Tagi