Dobljani z golom Dina Zenkoviča ugnali Primorje

Članska ekipa NK Roltek Dob je v 10. krogu 2. SNL gostovala v Ajdovščini pri tamkajšnjem ND Primorje eMundia ter ga ugnala z 0:1.

Dobljani so imeli že v 1. polčasu več od igre in nenehno napadali, kar se jim je obrestovalo v 29. minuti tekme, ko je po izjemnem poskusu Žiga Avbelj “stresel” prečko, nato pa je odbito žogo s lepo zaustavil Dino Zenkovič ter jo zabil v mrežo domačinov za vodstvo “Modrih” iz Doba!

V 2. polčasu se kljub  bolj napadalni igri Ajdovcev in še naprej odlični igri Dobljanov ter številnim priigranim priložnostim, rezultat ni spremenil in na koncu so slavili Dobljani z 0:1!

Glavni sodnik srečanja, Andrej Žnidaršič, ki nas s svojim delom ni preveč navdušil, je imel na tekmi precej dela, saj je pokazal kar 6 rumenih kartonov. Pri Dobljanih so tako “porumeneli” Albert Račič, Matevž Femec, Žiga Repas in Domen Jugovar, pri Ajdovcih pa Tilen Nagode in Matija Škarabot.

Čestitke Dobljanom za zmago požrtvovalno igro do zadnjega sodnikovega piska!

“Modri” iz Doba na prvenstveni lestvici 2.SNL zasedajo odlično 3. mesto, za vodilnimi sosedi Radomljani pa zaostajajo 5. točk.

Teden, ki je pred njimi, bo zelo naporen, saj jih že to sredo čaka tekma 3. kroga Pokala Medobčinske nogometne zveze Ljubljana, v katerem se bodo v Trbovljah ob 16. uri pomerili s tamkajšnjim NK Rudar Trbovlje.

V soboto, 10. oktobra 2020, bo ob 15.30 uri na sporedu 11. krog 2. SNL, Dobljani pa bodo doma gostili NK Fužinar Ravne.

10. krog II. SNL
ND Primorje Ajdovščina : NK Roltek DOB  0 : 1(0 : 1)FT
Zenkovič Dino (29′)

Začetnih XI NK Roltek Dob: Gašper Tratnik(V), Albert Račič, Miha Vrhovnik, Žiga Avbelj, Matevž Femec, Benjamin Markuš, Klemen Kunstelj(K), Kristijan Šipek, Domen Jugovar, Denis Petrovič, Dino Zenkovič. V igro so vstopili tudi Nejc Levec, Žiga Repas, Luka Hren in Simon Gregorin.

📝📸Gregor Horvatič, Press NK Roltek Dob

Tagi