Dobljani U15 zmagovalci zimske lige v Radomljah

Nogometna selekcija U15 NK Roltek Dob je minuli vikend zaključila tekmovanje v Zimski ligi Radomlje ter v svojo zmagovalno vitrino pospravila še eno lovoriko, tisto, najžlahtnejšo, saj so v zimski ligi ugnali vso konkurenco, v velikem finalu pa za naslov prvaka zimske lige Radomlje po streljanju 11-metrovk ugnali vrstnike iz NK Arne Tabor 69.

Trenerja, Robert Najdenov in Aleš Breznik sta z rezultatom seveda zelo zadovoljna, saj so njuni varovanci proti kakovostnim tekmecem prikazali odlične nogometne predstave, zato je osvojeni pokal v rokah Dobljanov zaslužen, ne le zaradi dobrih tekem, temveč tudi zavoljo trdega in dobro opravljenega dela na treningih.

Čestitke junakom – prvakom ter strokovnemu štabu za osvojeno 1. mesto!

Zahvala in pohvala vsem ekipam za pošteno igro, oz. “fair play” ter osvojena priznanja, sponzorjem in staršem naših nogometašev za neomajno podporo skozi ves čas tekmovanja v Zimski ligi Radomlje, kakor tudi skozi vso sezono v 1. Ligi MNZ Ljubljana, katera seveda še ni končana in se bo nadaljevala 25. marca 2023, ko bodo Dobljani gostovali pri NK Svoboda Ljubljana.

Vsi Za Šampione iz Doba!

Avtor: Gregor Horvatič, Press NK Roltek Dob

 

Tagi