Dobljani s pripravami uspešno kljubujejo težkim nogometnim časom, nadaljevanje sezone v 2. SNL vse bližje

Sobota, 20. marec 2021 ob 14.uri je termin, ki si ga je vredno zapomniti, saj se bo takrat (končno!) nadaljevalo tekmovanje v 2. slovenski nogometni ligi, kjer seveda nastopajo in tekmujejo tudi naši “Modri” šampioni iz Doba. Tekmec v uvodnem delu spomladanskega dela prvenstva pa bo NK Krka iz Novega mesta. Tekmo si boste lahko ogledali tudi na Sportklub Slovenija!

Da pa lahko v nadaljevanje letošnje sezone od naših nogometašev pričakujemo zmagoviti štart, pa so za njih izrednega pomena zimske priprave in le-te tudi letos niso izpustili, so pa namesto v hrvaškem Rovinju tokrat potekale v Čatežu, kjer so bile na sporedu poleg rednih treningov tudi prijateljske tekme.

Jernej Javornik, strateg naše članske ekipe NK Roltek DOB, je s pripravami zadovoljen, vzdušje v ekipi pa je, čeprav se v današnjih časih sliši to “zdravju škodljivo”, izredno pozitivno.

Strokovni štab “Modrih” iz Doba se je na letošnjih pripravah še malce okrepil, saj se je, poleg pomočnika glavnega trenerja, Žana Cerarja in fizioterapevta Marka Aupiča, priprav v Čatežu udeležil tudi trener Aleš Breznik, za dobro psiho-fizično kondicijo pa je seveda skrbel kondicijski trener Anže Kunavar, vratarji pa so svojo formo pilili pod taktirko trenerja Dejana Miliča.

Čestitke ekipi in strokovnemu štabu za uspešne priprave!

Avtor: Gregor Horvatič, NK Roltek Dob; Foto: NK Roltek Dob

Tagi