Dobljani proti Triglavu do zaslužene točke in remija

Zlato pravilo v nogometu je, da nikoli ne obupaj, saj se igra do zadnjega sodnikovega piska. Dobljani so se tega držali ter si s srčno borbo v izdihljajih tekme priigrali super priložnost, ki so jo seveda izkoristili.

Pravzaprav je to storil kar sam Jošt Pišek, ki je z izjemnim prostim strelom v 93. minuti tekme rezultat poravnal na 1 : 1 in spravil v obup v zmago prepričane “bordo-rdeče”, le-ti so vodili od 73. minute, ko je strel z 11-metrovke uspešno realiziral Žan Vipotnik.

Dobljani z osvojeno točko ostajajo na 9. mestu prvenstvene lestvice, a točkovne razlike med ekipami zgornjega dela lestvice so majhne, z izjemo ekip v vrhu lige, ki so oddaljene na zaenkrat “varnih” +11 točk prednosti.

V prihodnjem krogu “Modri” odhajajo na zahtevno gostovanje k ND Bilje, ki bo (tudi to) izredno pomembno, saj Biljenci  našim nogometašem že “dihajo za ovratnik”.

Gostovanja so zanimiva tudi v 2. SNL, zato vljudno vabljeni vsi naši ljubitelji in ljubiteljice nogometa ter navijači in navijačice NK Roltek Dob, da podprete naše fante tudi v Biljah.

______________________________________

22. krog II. SNL:

NK ROLTEK DOB : NK TRIGLAV KRANJ 

1 : 1 ( 0 : 0 ) FT

⚽ Pišek(93′) , Vipotnik(73′-11m)

________________________________

Čestitke Dobljanom za borbo do zadnjega sodnikovega piska in osvojeno točko, Joštu Pišku pa za super gol v zaključku tekme.

Vsi Za Šampione iz Doba!

📝: Gregor Horvatič, Press NK Dob

📸: Lado Vavpetič

Tagi