Derbi tretjega kroga SŽNL: Rumenosrčne bodo izzvale ekipo ŽNK Ljubljana

Dve tekmi, šest zadetkov in vstop v “klub sto”. Zala Kuštrin se lahko po uspešnem tednu in nedeljski tekmi pohvali, da je v članskih tekmovanjih Nogometne zveze Slovenije dosegla že več kot sto zadetkov.

“Vesela sem tega dosežka, vseeno pa se z njim ne bom zadovoljila. Čaka me še veliko dela, da bom lahko to številko še povečala,” v svojem slogu pravi Zala Kuštrin, ki bo že jutri napadala nove dosežke. Še dva ligaška zadetka jo ločita do tega, da na vrhu klubske lestvice ujame Barbaro Kralj.

Bovčanka pa je tudi blizu tega, da v bližnji prihodnosti doseže stoti ligaški dosežek. Na 98 tekmah SŽNL se je doslej veselila 95 golov. “Prav gotovo mi to predstavlja dodatno motivacijo. Kljub temu pa je na prvem mestu predstava ekipe in da lahko z mojimi zadetki pripomorem k zmagam,” poudarja hitra napadalka.

Rumenosrčne bodo v večernem terminu izzvale ekipo ŽNK Ljubljana. Zasedba, ki je nastala na temeljih Krima, pridružila pa se ji je tudi Pamela Begić, bo zahteven izziv. “Pričakujem težko tekmo. Vseeno pa menim, da smo ob pravem pristopu iz Ljubljane sposobne odnesti vse točke,” je optimistična Primorka, ki opozarja na hitre protinapade nasprotnic.

Ljubljančanke sicer še čakajo na prve točke, a so se dobro upirale tako Olimpiji kot Pomurju. Dvoboj na Stadionu Ilirija, na igrišču z umetno travo, se bo pričel ob 18:30.

Avtor: ŽNK Radomlje; Foto: ŽNK Radomlje

 

Tagi