Članska ekipa ŽNK Radomlje Medex leto zaključila z večerjo in podelitvijo priznaj

Članska ekipa ŽNK Radomlje Medex je leto 2022 zaključila s skupnim druženjem v prostorih dolgoletnega podpornika kluba, Gostilne in picerije Jaka. Tudi letos so igralke v glasovanju izbrale dobitnice priznanj za najbolj izstopajoče posameznice.

Maša Osojnik je s strani soigralk prejela največ točk v glasovanju za najboljšo motivatorko in najbolj zabavno igralko ŽNK Radomlje Medex leta 2022. V glasovanju za najbolj nadarjeno igralko ŽNK Radomlje Medex leta 2022 sta si prvo mesto razdelili Lea Dolinar in Naja Poje Mihelič, v kategoriji najbolj rumenosrčne igralke leta 2022 pa je vnovič slavila kapetanka in dolgoletna članica kluba Katarina Gadnik.

V glasovanju za najboljšo igralko leta ŽNK Radomlje Medex 2022 je tretjo mesto zasedla Lea Dolinar, drugo je pripadlo Naji Poje Mihelič, priznanje pa je šlo v roke Sare Gradišek. Mlada reprezentantka iz radomeljskih vrst si bo leto 2022 zapomnila po številnih mejnikih, tudi zaradi uspešnega povratka po dolgotrajni poškodbi.

»Ta nagrada je lepo priznanje zame osebno, vendar pa brez pomoči celotne ekipe moj doprinos zagotovo ne bi bil tako opazen. Navsezadnje smo vse, kar smo ustvarile do sedaj, dosegle skupaj, kot ekipa. Je pa to dobra motivacija za spomladanski del sezone, saj vidim, da mi soigralke zaupajo in verjamejo vame. To želim v drugem delu sezone upravičiti s še boljšimi predstavami na igrišču,« je o priznanju za najboljšo igralko ŽNK Radomlje Medex leta 2022 dejala Sara Gradišek.

V klubu se ob tej priložnosti zahvaljujejo tudi generalnemu pokrovitelju, podjetju Medex, ki je igralkam podaril paket svojih izdelkov.

Avtor: Peter Dominko/ŽNK Radomlje; Foto: Tomaž Strgar/ŽNK Radomlje

 

Tagi