Andreja Leskovšek McQuarrie še pet let na čelu ŽNK Radomlje

Ženski nogometni klub Radomlje je v torek, 11. aprila 2023, izpeljal redno in volilno skupščino, na kateri je bila soglasno potrjena sestava klubskih organov za mandatno obdobje 2023-2028.

Andreja Leskovšek McQuarrie bo tudi v mandatnem obdobju 2023-2028 opravljala naloge predsednice Ženskega nogometnega kluba Radomlje, v izvršni odbor kluba pa so bili izvoljeni še sekretarka Manca Jereb, Saša Pucelj Kukovica, ki je blagajnik kluba, Andrej Jereb, Marika Prošek, Boštjan Podkrajšek in Sonja Jerman, predsednica Krajevne skupnosti Radomlje.

Nadzorni odbor sestavljajo Tomaž Strgar, Clemens Brugger in Anita Mujezinović, medtem ko so bili Aleš Brinovec, Anja Turk in Vinko Žagar izvoljeni za člane disciplinske komisije kluba.

Na zboru članov društva je bilo predstavljeno poročilo za leto 2022, v katerem je Ženski nogometni klub Radomlje obeležil desetletnico delovanja. Klub ima postavljeno celotno nogometno piramido z vsemi starostnimi selekcijami, pod okriljem devetih trenerjev pa vadi več kot sto registriranih igralk.

Ženski nogometni klub Radomlje je v letu 2022 posloval pozitivno. Podpisana je bila pogodba z generalnim sponzorjem, podjetjem Medex, klub pa so podprli tudi Triglav Zdravje, REAM in Moji štruklji.

Avtor: Peter Dominko, Foto: Tomaž Strgar/ŽNK Radomlje Medex

 

Tagi