Ana Černelič znova v rumenem dresu

Ana Černelič se vrača v člansko ekipo ŽNK Radomlje. Napadalka bo po treh letih znova oblekla rumeni dres, ki si ga je prvič nadela že v krstni sezoni po ustanovitvi kluba leta 2011.

“V Radomljah sem nogometno pot pričela še pred uradno ustanovitvijo kluba in tukaj preživela lep čas svojih najstniških let. Tokrat sem se želela ponovno preizkusiti v igranju na višjem nivoju ter obnoviti in nadgraditi nogometno znanje,” ob povratku v člansko ekipo pravi Ana.

Tudi zaradi ljubezni do okroglega usnja se z novo sezono vrača na zelenice SŽNL: “Veselje do nogometa je bilo prisotno vedno, vendar sem si v zadnjih dveh letih vzela več časa še za druge stvari, tudi za študij. Na treningih in tekmah z rekreativno ekipo se je razvila želja, da se ponovno resneje posvetim nogometu in zaigram tudi na ‘pravih’ tekmah.”

Dvaindvajsetletnica je za rumeno zasedbo v vseh tekmovanjih pod okriljem Nogometne zveze Slovenije odigrala 149 tekem. Dolgoletna članica rumenosrčnih se je izkazala tudi kot učinkovita strelka, za vse selekcije kluba je zabila 89 golov. Po igranju za ŽNK Cerklje je z ŽNK Radomlje ostala povezana kot igralka rekreativne ekipe.

V letih od ustanovitve kluba je nabrala veliko spominov in stkala še več prijateljskih vezi, ki jih je ohranila vse do danes. “Kot sem že dejala, sem velik del najstniških let preživela v ŽNK Radomlje. Ob nekaterih nogometnih uspehih, ki se jih rada spominjam, so nastala tudi prijateljstva, ki trajajo še danes. Ta pozitivna doživetja so botrovala tudi vrnitvi v klub,” razkriva domačinka iz bližnje Šmarce.

Povratnica v člansko ekipo pričakuje zanimivo sezono: “Ogledala sem si nekaj zadnjih tekem radomeljske ekipe. Ekipa je mlada, energična in  verjamem, da lahko še napreduje. Pričakujem dolgo in napeto sezono, na zelenici pa trde boje za vsako točko. Želim si, da bi se klub ponovno boril za vrh lestvice in po svojih močeh bom poskušala prispevati k temu,”

Ana in soigralke skupne so priprave na sezono 2021/22 začele danes popoldan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ŽNK Radomlje (@znkradomlje)

Avtor: ŽNK Radomlje; Foto: ŽNK Radomlje

 

Tagi