NK Roltek Dob z zmago do finala pokala MNZ Ljubljana

Polfinalni obračun v Športnem parku Dob pri Domžalah za Pokal Medobčinske nogometne zveze (MNZ) LJUBLJANA med domačim NK Roltek Dob in gostujočo ekipo NK Arne Tabor je ‪prinesel odgovor, kdo bo prvi finalist tega tekmovanja v letošnji sezoni, ki prinaša "vstopnico" za nastop v POKALU SLOVENIJE, najvišjem pokalnem tekmovanju Nogometne zveze Slovenije.

"Modrim" iz Doba je nasproti stala ekipa iz ljubljanskih Vižmarij, ki v regionalni(4. LIGI) MNZ Ljubljana sicer zaseda 6. mesto prvenstvene lestvice in je v dosedanjih treh (3) odigranih krogih iz Pokala MNZ Ljubljana izločila NK Cocta Kresnice ‬(6:0), NK Ihan (0:1) in NK Zagorje(2:1).

NK Roltek DOB, ki je v tem tekmovanju izločil NK Svoboda (2:3), NK Kočevje (1:4) in ND Ilirija Ljubljana (4:3) je goste glede na njihove dosedanje rezultate vzel sila resno in se nanje dobro pripravil ter jih na koncu tudi ugnal z minimalno razliko 1:0. Na "papirju" sicer "lažji" nasprotnik se je izkazal, kot »trd oreh«, ki pa so ga Dobljani le »strli« v 79. minuti, ko je v svojem »krstnem nastopu« za Dobljane edini gol na tekmi dosegel Stefan Smiljanič. 

V drugi polfinalni tekmi, ki je bila rezultatsko »bolj zanimiva«, so naši »sosedje Mlinarji« doma z 2:1 ugnali NK Kolpa.

Jasno je, da bo FINALE POKALA izredno zanimiv, saj se bosta v tako imenovanem. »Vas Classicu« za končno zmago in osvojitvijo lovorike udarila »večna rivala« NK Roltek Dob in NK Kalcer Radomlje.

Kot že rečeno ima uvrstitev v finale pokala MNZ Ljubljana še malce večjo vrednost, saj obema finalistoma prinaša nastop v Pokalu Slovenije.

FINALNA TEKMA ZA POKAL MNZ LJUBLJANA BO ODIGRANA 13.  APRILA 2016

Čestitke »Modrim« iz Doba za super uspeh in srčno borbo na nogometni zelenici!

Vsi za šampione iz Doba!

Avtor: Gregor Hrovatič; Foto: NK Roltek Dob
Tagi