NK Roltek Dob ima novega trenerja

V NK Roltek Dob je po izjemni sezoni in osvojitvi prvaka 2.SNL klub zapustil trener članskega moštva Damjan Romih, ki bo odslej treniral Nk Aluminij Kidričevo, kjer mu seveda želimo še naprej uspešno delo.

Uprava kluba se ja za tako dogovorila za sodelovanje z "starim znancem" Nk Roltek Dob, mesto glavnega trenerja Nk Roltek Dob je zasedel Željko Mitrakovič, ki nikakor ni "noviteta" v slovenskem nogometu, saj se je že dokazal kot trener Nk Svoboda in mladinskega moštva Nk Roltek Dob, še bolj pa je seveda slovenski javnosti znan kot nekdanji nogometaš številnih slovenskih klubov Kopra, Gorice, Domžal, Bele Krajine, Olimpije, kranjskega Triglava, Kresnic, Livarja ter seveda domačega Doba.

Nekaj let se je dokazoval tudi na tujih zelenicah, med drugim na Cipru pri Ethnikos Achna FC, v Belgiji pri K.S.C. Lokeren in tudi pri naših "severnih sosedih " FC Grossklein iz Avstrije.

Dobrodošel Željko in veliko uspehov s šampioni iz Doba!

Na fotografiji trener Nk Roltek Dob Željko Mitrakovič(levo) in predsednik Maldinskih selekcij NK Roltek Dob, Marjan Cerar

Avtor: Press NK Roltek Dob; Foto: Press NK Roltek Dob
Tagi