Neuničljivega Marjana Bolharja na Novi Zelandiji čaka prestižno tekmovanje

Neuničljivi domžalski kickboxer Marjan Bolhar se podaja novemu izzivu nasproti, saj ga med 13. in 14. aprilom 2019, v Aucklandu na Novi Zelandiji čaka prestižno tekmovanje Oceanije v kickboxingu, tja pa odhaja na povabilo WAKO Oceania kickboxing Championships 2019, kjer bo branil šampionski pas, ki ga je osvojil lani v Melbournu v Avstraliji. Takrat je osvojil prvo mesto v Master in prvo mesto v Senior konkurenci, na tem tekmovanju pa je sodeloval kot prvi Slovenec.

Po dveh osvojenih zlatih pasovih v boksu v letih 2003 in 2004, po dveh šampionskih pasovih wako v kickboxingu, ki ju je osvojil na Torontoprosupershowu oziroma v Kanadi leta 2014 in 2015, tretjem mestu na Ameriškem odprtem kickboxing prvenstvu v Las Vegasu leta 2016, šampionskemu pasu v kickboxingu Oceania open Championships 2018 WAKO in šampionskem kickboxing pasu iz evropskega pokala leta 2018, domžalskega kickboxerja Marjana Bolharja prihodnje dni čaka nov izziv na Novi Zelandiji, kjer se bo na povabilo organizatorjev udeležil WAKO Oceania kickboxing Championships 2019, ki bo potekal med 13. in 14. aprilom 2019.

Spomnimo, lani marca je v Melbournu v Avstraliji potekalo prestižno tekmovanje v kickboxingu, ki se ga je udeležil kot prvi Slovenec. Na tem prestižnem tekmovanju Marjan ni poznal poraza, saj je v odličnih borbah zmagal v dveh kategorijah. Domžalski šampion se je po osvojenem šampionskem pasu srečal še z legendarnim Arnoldom Schwarzeneggerjem, ki je bil organizator tega največjega športnega festivala v Avstraliji.

Marjan se je povabilu organizatorjev za udeležbo na letošnji WAKO Oceania kickboxing Championships 2019 z veseljem odzval. Tik pred odhodom nam je povedal, da mu fizične in psihične pripravljenosti mu ne manjka, saj nikoli ne pozna počitka, prav tako pa mu tudi ne manjka motivacije. “Kot ponavadi bom dal vse od sebe pa še malo. Upajmo na najboljše. Borci iz Oceanije so zelo čvrsti in vzdržljivi, tako da naj zmaga boljši,” pravi Marjan.

Domžalskemu šampionu želimo srečno na poti ter čim več uspeha v ringu in naj tudi letos pokaže, da je nezlomljiv “terminator”, kot je pokazal lani v Avstraliji.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: arhiv Domžalca, arhiv TeamBolhar

 

Tagi